A frissen érkezett sajtóközlemény "sztárokban gazdag" tavaszi műsorokról zeng. És tényleg, 

az új TV2 tavaszi műsorkínálata hónaljig gázol a celebes formátumokban.

Amíg nincs Sztárban Sztár, addig lesz A Nagy Duett, ami nem más, mint 24 híresség énekpárbaja + áfa. Szinte csodával határos, hogy van ennyi  celeb Magyarországon, akik még nem lettek agyonhasználva az elmúlt években. Na, mindegy. Premier áprilisban. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Majka.

A Kismenők egy gyerek tehetségekkel foglalkozó tehetséggondozó műsor lesz. Tehát nem puszta tehetségkutatásról lesz szó, hanem kis istápolásról, lelkizésről, tréningezésről, meg más egyebekről is. Első blikkre ez egy Ének iskolája 2.0, ami túlmutat az éneklésen, azaz lesz tánc, bűvészkedés, sport és minden olyasmi, amiben a gyerekek mostanában tehetségesek tudnak lenni. Műsorvezetők: Ördög Nóra és Till Attila.

A bevált recepten ne változtass alapon jön az Összezárva Friderikusszal legújabb, immáron 3. évada. Természetesen eddig még nem látott vendégekkel, hisz a régiek minek mennének megint, ugye.

Most jön a lényeg.

Megújul a Hal a tortán.

De annyira, hogy még a neve is más lesz: Hal a tortán - A küldetés. Az lesz benne a truváj, hogy Lázár séf hétről hétre meglepő feladatokat ad a játékosoknak.

A hétköznapokban ezt a műsort egy Drágám, add az életed! gameshow fogja követni. (Igen a műsor címe azonos egy Leslie Nielsen-filmével, ami meg egy Die Hard és megannyi film paródiája. Hogy ez lopás-e, azt most hagyjuk is.)  Meglepő fordulat: naná, hogy Magyarország celebpárjait láthatjuk majd, amint különböző próbatételek teljesítésével teszik próbára egymást.

Tényleg nem akarom elhinni, hogy ennyi "sztárpár" lenne Magyarországon, akik megütik a tévé vezetői által felállított mércét. 

Erről a műsorról lehet majd átcsordogálni a SzuperTV2-re, ahol lehet nézni az Édes Élet további fordulatos történéseit. Ezt meg majd a Red Carpet címet viselő sztárhíradóval lehet majd lefojtani, ha még nem okádnánk epét a celebektől.

Ha eddig valaki kételkedett volna abban, hogy Hajdú Péter márpedig magyar Jimmy Fallon lesz, annak csak ideteszem az új műsorának rövid kis ismertetőjének vonatkozó részét:

a sztárokra megpróbáltatások és játékos kihívások várnak.

Mi ez ha nem egy Lip Sync battle és egy Box of Lies előszele?

Lesz még itt Ízes élet Pataky Péter séffel, EgészségKlinika Erdélyi Mónikával, a'la Car Istenes Lászlóval, Tűsarok Orosz Barbarával, Trendmánia Görög Zitával, sőt, Otthon a kertben és Falforgatók is.

A Szalonskiccről hallgat a közlemény, de az is lesz még.