Céline Dion alig több mint egy hónappal René Angélil halála után újra színpadra állt. Las Vegasban koncertezett, sokat beszélt a férjéről, és ekkor érzékenyült el a színpadon. A koncert előtt családi fényképeket is vetítettek, az énekesnő elmondta, hogy Angélil mindig vele lesz. 

Egész életemben csak a férjemet láttam, aki estéről estére itt ült. Az emberek mindig azt gondolták, hogy őt nézem, de nem volt rá szükség, mert amikor lehunytam a szemem, éreztem, hogy René velem van a színpadon. Akár a nézőtéren, akár a páholyban, akár a backstage-ben volt, akár otthon maradt a gyerekekkel. Mindig velem lesz a színpadon, ezen nem változtathat semmi. 

René Angélil már hosszú ideje küzdött rákkal, egyszer már legyőzte a betegséget, de pár éve kiújult a daganat. Céline Dion ápolta, férje 73 évesen halt meg. Akkor ismerkedtek meg, mikor Dion 12 éves volt, 25 év volt köztük, 19 évesen randiztak először. René Angélil ekkor 45 éves volt. 1994-ben házasodtak össze. 

René az egyetlen férfi, akit szerettem egész életemben. Mindig úgy éreztem magam mellette, mintha az első randin lennénk. 

– mondta az énekesnő a koncerten. 

(Forrás: Daily Mail)