A Bors szerint Vujity Tvrtkónak a karrierjébe kerülhet a Berki Krisztiánnal kapcsolatos balhé, ami feltehetően kirúgásához vezett. A TV2 egy saját műsorról tárgyalt vele, amelyben hétköznapi hősök szerepeltek volna, de így semmi nem lesz az egészből. Azzal együtt, hogy A Nagy Duettben és a Mokkában sem szerepelhet, milliókat bukhat el.

Mindenkit meglepett, hogy Tvrtko még A Nagy Duettet is elvállalta, hiszen korábban többször is tett már említést arról, hogy nem szereti a bulvárt és a celebeket. Most ez a csúcsgázsi is ugrott

– mondta el egy informátor.

A jól értesült illető szerint Tvrtko – akinek az elmúlt pár évben volt már néhány erős kirohanása – azzal próbálta menteni magát a botrányos riport után, hogy kolléganője, egyben jó barátja, Demcsák Zsuzsa bírósági tárgyalása miatt volt ilyen rossz passzban, ahol tanúként jelent meg, Demcsák volt férje pedig kínos helyzetbe hozta, amikor a riporter magánéletét próbálta belekeverni az ügybe.

Az Index közben arról írt, hogy pénteken nemcsak Vujity Tvrtkót rúgták ki a tévécsatornától, közös megegyezéssel távoznia kellett Dr. Péntek Zoltán vezető jogásznak és Dr. Horváth Antalnak is. Velük együtt állítólag a TV2 jogi osztályának egy harmadik munkatársa is távozott.

Közös megegyezéssel távozik a TV2-től dr. Péntek Zoltán ügyvéd, a cégcsoport vezető jogásza. A szakember 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozik a TV2 Csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat. A TV2 vezető jogi képviselője az új tulajdonos és az új menedzsment munkáját segítette mostanáig annak érdekében, hogy az átadás-átvétel zökkenőmentesen megvalósuljon. A TV2 Csoport vezetősége köszönetét fejezi ki az eddigi szoros együttműködésért

– közölte a csatorna az Index kérdésére.