Azért azt nem lehet mondani, hogy ez lenne az első eset, mikor a bébiszitter akar valamit apukától. A legutóbb ugye Ben Affleck kapcsolata derült ki a nagyon vidám és reflektorfénybe vágyó Christine Ouzouniannal. A botrány azóta elült, de itt egy újabb lelkes fiatal lány, aki kiszemelte a főnökét. Susan Sarandon lánya, Eva Amurri akadt ki a dadára, aki szépen csöndben le akarta nyúlni a férjét – írja a Daily Mail

A lány egy látszólag félrement üzenettel hozta Kyle Martino, azaz a férj tudtára, hogy szívesen összejönne vele, és akkor még finoman fogalmaztunk. 

Atyaég, kislány! Említettem már, hogy a főnököm mennyire dögös és szexi? Szeretném a szuszt is kikefélni belőle. Haah 

– nincs mit ezen szépíteni, tényleg ezt írta. Jó, oké elvileg a barátnőjének akarta küldeni, naná, hogy véletlenül pont Amurri férjére nyomott rá. Ilyenek ezek a véletlenek. 

A pár azonnal felmondott a lánynak, nem vigyázhat többé a másfél éves kislányukra. Eva Amurri egy blogbejegyzésben írta ki magából a sztorit, hogy állítólag a bébiszitter kutakodott a férje után. A dada próbálta tagadni a nyilvánvalót, és elmondta, hogy ő nem akart megbántani senkit, de a család inkább elküldte, írtak neki egy csekket, és viszlát. 

Érthető, hogy Amurri annyira nem volt elragadtatva, amikor a lány az ablakból nézegette a távozó férjét. Szerencsére ez a történet nem úgy végződött, mint Ben Affleckéknél, Susan Sarandon lánya elárulta, hogy inkább még közelebb hozta ez a furcsa, egyoldalú flört a férjével. Affleck és Jennifer Garner viszont úgy néz ki, el fognak válni, bár mostanában egyre több közös kép készül róluk, talán még menthető a házasságuk. Vagy nem