Failoni Donatella a Facebookon kezdett hosszas eszmefuttatásba, miután férjét csütörtökön a bíróság 140 óra közérdekű munkára ítélte ittas vezetés miatt. 

Oszter Sándor az első fokú döntés után a Velvetnek továbbra is azt állította, hogy nem azért zúzta le a MOM Park parkolóját, mert már eleve tök részeg volt, hanem mert kanyarodás közben leestek az ülésről a dolgai és azokat akarta felvenni. Az 5 (ami néha 7) deci konyakot pedig csak vezetés után, a bevásárlóközpontban hörpintette fel.

A színész felesége szerint is nonszensz, hogy több mint két évre elvették Oszter jogosítványát is, meg egyébként is, az egész igazságszolgáltatás úgy rossz, ahogy van.

...Igaz hogy ivott de nem vezetett! A rendőrség, valaki bejelentése nyomán lekapcsolta a Mom park garázsában, úgy hogy a kocsiból ki akarta venni a lakáskulcsát. Taxival akart hazajönni.A motor nem járt, Sándor nem ült az autóban. Nem tudtak rábizonyítani semmit. Tudjuk, hogy aki bejelentette és a rendőr aki kiadta az adatokat, súlyos pénzeket kaptak. Nem állítom hogy a férjem egy szent, de ezúttal igazságtalanság történt. Ma ítélet született: 2 és fél év jogosítvány bevonás (ami vizsgát jelent), pénzbírság és 140 óra közmunka. Röhej!!!!Már látom amint lapátolja a sódert az épülő fonódó villamos építkezésén!

Ott egyébként biztos nem fogja, mert azt már átadták. És mivel Oszter felmentésért fellebbezett, még az is lehet, hogy másodfokon enyhébb büntetést kap.

Mondjuk a közérdekű munka szinte garantált, hiszen

a hivatalos adatok szerint a színész és családja 30 ezer forintból tengődik havonta.

A bíróság pedig csak azt a vádlottat ítélheti pénzbüntetésre, akinek megfelelő jövedelme van.