Jennifer Aniston az amerikai Harper’s Bazaar április számának címlapjára került, és alighanem mind egyetértünk, hogy egy ízlésesen dögös és szuperjó képet készítettek róla.

Na, mit gondol?

Milyen ez a kép?

A 47 éves színésznő nyilván a lapon belül is megjelenik: többek között arról beszélt, hogy a házasság nem újszerű élmény számára, amin azért nem lepődünk meg. Egyrészt azért nem, mert már volt házas (Brad Pittel), másrészt régóta együtt van férjével, Justin Theroux-val.

A házas lét annyira normális, és vicces, és hát nem nagyon másmilyen. Olyan régóta éreztük már azt, hogy házasok vagyunk... Szerencsés vagyok, mert Justin a legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam, és mindig megnevettetjük egymást. A nevetés a hosszú fiatalság titka.

Arról is beszélt, hogy már érzi, hogy másra is képes, mint romantikus vígjátékokban játszani, pedig ezt a szórakoztatóipar nagyon nem támogatja. A filmesek ugyanis nem mernek kockázatot vállalni, attól félnek, hogy ha valamilyen drámai szerepre leszerződtetnek valakit, aki inkább vicces dolgokról ismert, akkor az nem fog jól elsülni.

Arról is beszélt, hogy nem aktív a közösségi oldalakon, mert szerinte így is eleget látni őt filmen. És nagyon szeretne még Julia Robertsszel és Emma Stone-nal dolgozni.