Az 52 éves színész azzal vált híressé, hogy annyira rossz a humora, hogy azon már tényleg csak kínjában nevet az ember, de sokat. A Southpark alkotói tökéletesen összefoglalták Rob Schneider munkásságát, ő az, aki képes állattá változni (Tök állat), nővé változni (Tökös csaj), de még egy tűzőgépet is el tudna játszani profin, ha kellene. A színész furcsa, beteges humorát nem igazán lehet mivel magyarázni, mint azzal, hogy vannak ilyen emberek, és kész. Kivéve, ha az ember veszi a fáradságot, és egy olyan hír után, amiben kiderül, hogy Schneider lánya egy rockénekesnő, megnézi közelebbről Schneider családját.

Rob Schneider lánya Elle King rockénekesnő, akit két kategóriában is jelölték az idei Grammyn, fényes jövő vár rá a zeneiparban. Igazi vadcsaj, azzal is került már a címlapokra, hogy néha túl sokat iszik, de az is ő. Elle King édesanyja London King, az egykori modell, aki mára 

dúla lett.

Az Instagramján egészen elképesztő dolgokat találni, a képekből kiderül, hogy:

-a placentás vérrel lehet rajzolni,

-a placentából mindenféle kivonatot csinálnak, és eladják,

-karkötőt is lehet csinálni a köldökzsinórból,

-az iker placentákat pedig szívecske formában is lehet fotózni (ide kell ehhez kattintani).

London King és Rob Schneider 1988-ban házasodtak össze, két év után elváltak, azóta mindketten újraházasodtak. A színésznek azóta született még egy lánya, a szüléskor csak azt fájlalta, miért nem akadt egy kis fű a kórházban.