Delhusa Gjon örökbe akarta fogadni Frankó kutyát, aki rosszul értelmezte a zenész barátkozását és jelzés értékkel rátámadt. Frankó rendőrségi kiképzésen átesett németjuhász, aki a nőket imádja, a férfiakat viszont nem annyira. A Bors úgy tudja, hogy többször figyelmeztették a zenészt, hogy óvatosan bánjon Frankóval, de mégis megtörtént a baj. 

Frankóval sem volt gond, amíg az egyik pillanatban be nem ugrott az autóm csomagtartójába, ami tele volt szerszámokkal. Arrébb akartam pakolni, hogy kényelmesen üljön, ezért benyúltam, ő pedig csak végezte a dolgát, védte a területet, ahol tartózkodott. Rákapott a kezemre, átharapta a tenyeremet. Csak azt tette, amit korábban elvártak tőle, hogy védje a rábízott területet, s egy kicsit túl komolyan vette a feladatát. Tulajdonképpen amikor beugrott, azonnal szolgálatba lépett

- idézte fel a történteket Delhusa Gjon, aki azonnal tudta, hogy komolyabb orvosi beavatkozásra van szüksége. A zenész keze megúszta maradandó károsodások nélkül, de pár koncertet le kellett mondania. A zenész hamarosan újra meglátogatná Frankót és reméli, hogy egyszer még összebarátkozhatnak.