Az RTL új reality-je már az első adással bebizonyította, hogy akármennyire is több akar lenni a Való világnál, az eddig nem nagyon megy. Ez persze nem baj, mert a trágyában tapicskolással és az éjszakai lerészegedéssel indító műsor maga a prémium tartalomgyártás melegágya.

A műsort egy meglehetősen precízen berendezett pajtában vezeti váltásban az egykori Való világos, aztán Éjjel-Nappal Budapestes Nádai Anikó és a Konyhafőnök egyik zsűritagja, Fördős Zé kettőse. A Farm lényege, hogy 14 ember három hónapig vezessen egy vidéki ranchet úgy, hogy ne pusztuljanak éhen, de az állatok se szenvedjenek kárt.

Az átmeneti nomád élet tétje 20 millió forint.

Ebbena  részben kis segítségnek és felügyeleti szervnek egy volt RTL-es műsorból megmaradt karakter érkezett, a Házasodna a gazdában jól muzsikált Szilveszter gazda, akinek gatyába kell ráznia a Farm lakóit, hogy megtudják milyen is a vidéki gazdálkodás.

Gyorsan lemeózta a dzsuvát és elkezdte okítani a 20 millióért küzdő fiatalokat.

Olyan alapvetések derültek ki, hogy

  • hajnalban kell kelni,
  • az állatoknak enni kell adni,
  • és a kaját, piát be kell osztani.

A Rómain két lakást is birtokló Farm Dani fellázadt, mert a reggel az nem az ő napszaka, szóval ő inkább tovább szunyált, amíg a többiek megkapták a gyorstalpalót a Farmból. Pedig itt derült ki az a fontos dolog, hogy az egyik tehén hamarosan megszül.

Az első konfliktus abból adódott, hogy Farm Attila Dr. Doolitle-ként eldiskurálva a zsákban tartott pulykával úgy döntött, hogy szabadon engedi azt. Csakhogy Szilveszter gazda ajándékba hozta az állatot, amit még azért nem adott át, mert a látottak alapján nem érdemelte meg a brigád. Szóval Attilának újra be kellett zsákolnia a szárnyast. Ez után Szilveszter gyorsan önjelölt life coach-nak állt és életvezetési tanácsokat adott Farm Sándornak, a heti főnöknek, hogy miként kellene a sarkára állnia és munkára kényszerítenie a lusta bandát.

Gyorsan fel is ment és leborította egy kis pohárka (!!!) vízzel az alvó embereket. 

Aztán amíg a többiek ásni tanultak, addig Farm Dani összehányta magát az ágyban.

Ennél már csak az volt jobb, amikor a kaja kiporciózásakor teljesen elszakadt benne valami, és már azon fogadkozott az éppen tehenet fejő kollégájának, hogy ő Farm Sándort fogja elsőként kivinni párbajozni, hogy tisztességgel megboxolják ezt a vérlázító reggeli ébresztést.

Ezt követte Tina reggeli morcossága, ami nem várt fejleményeket és durva beszólogatásokat hozott magával...

Nőnek álcázott kutyán majmok ezek.

– mondja ezt Farm Attila kiakadva azon, hogy a terhes Tina megmondta neki, hogy büdös. De ezt még tudta fokozni annyira, hogy meg is ríkatta Tinát. A csaj így nem tehetett mást,

kis sírás után kitálalt és előhúzta a terheskártyát.

A hírre érkezett legjobb reakciók:

  • Mi?
  • Thínyleg? Ja, hogy ín ezt nem túúttam. És hanyadikk hét?
  • Akkor gratulálunk neki... Ja, kilencedik hét? Hát az lófasz se.

Utóbbit természetesen Farm Dani böfögte fel magából.

Mindezek után csak tűkön ülve lehet várni a következő részt, amiben Farm Sándor máris kiküld valakit párbajozni.