Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett a napokban Jessica Biel, aki néhány érdekes dolgott mesélt magáról, illetve a családi életükről a férjével, Justin Timberlake-kel és a lassan egyéves fiukkal, Silasszal.

A férje zenéjéről

„Imádom a zenéjét, valószínűleg tényleg én vagyok az elsőszámú rajongója. Silas (a gyerekük) is imádja a zenéjét. A kocsiban sokat hallgatja, de amíg terhes voltam, addig is voltam vele úgy 40-50 koncerten” – mondta a színésznő a férje művészetéhez fűződő viszonyáról.

A gyereke és a zene viszonyáról

„(Silas) nagyon szereti a zenét, Erykah Badu zenéjét különösen. Ezt hallgatja evés közben. Kapott egy dobfelszerelést, azzal sokat játszik, meg a zongorájával, és nagyon szereti a fejét verni a dobba”  mondta. Ez utóbbi tulajdonságát egyébként a zsenialitás jegyének tartja, hiszen nagyon kevesen jöttek rá eddig arra, hogy a dobot fejjel is lehet használni. Így ráadásul kevesebb zajt csinál, ami szintén nem utolsó szempont.

Az állítólagos terhességéről

Egy ideje kering a pletyka, hogy a színésznő a második gyerekével terhes. Ezt a pletykát cáfolta most meg elég határozottan a műsorban. „Nem is tudom, mit mondjak ezekre a pletykákra. Azt hittem, jól haladok a jógával, hogy eleget járok a konditerembe, de nem, úgy néz ki, mégiscsak nagy a hasam”  mondta.