Tom Cruise és Nicole Kidman 23 éves lánya, Bella Cruise tavaly szeptemberben, ha nem is teljesen titokban, de mindenképpen egy szokatlanul szűk körű szertartás keretében ment feleségül az IT-szakember férjéhez, a 29 éves Max Parkerhez Londonban, ahol egyébként azóta is laknak.

Akkoriban még az a pletyka ment, hogy a szertartáson azért nem voltak ott sem Cruise sem Parker szülei, hogy így kerüljék el a nyilvánosságot, de ez nem teljesen így volt - derül ki a Daily Mail Bella Cruise-zal készített interjújából.

Parker szülei valóban azért nem voltak ott, mert nem szerettek volna egy esetleg nagy sajtóérdeklődésre számot tartó eseményen részt venni. Az viszont már kevésbé egyértelmű, hogy Cruise-ék miért nem voltak ott a nagy eseményen. Nicole Kidman pont Londonban tartózkodott a lánye esküvője idején, mégsem ment el, Tom Cruise pedig azzal magyarázta a hiányzást, amivel szinte mindig: a túl sok munkájával.

Bella Cruise azt mondja, jó viszonyt ápol a szüleivel, rendszeresen beszél is velük, de az interjúból úgy tűnik, hogy ha nem is problémás a viszonyuk, valószínűleg nem állnak egyámshoz túl közel. Pedig Bella Cruise ugyanúgy a szcientológia elkötelezett híve, mint az apja, az esküvője is a szcientológia hagyományainak megfelelően zajlott.

Tom Cruise és Nicole Kidman együttes vagyonát olyan 600 millió dollárra becsülik, de a lányuk egy fillért sem kér belőle, büszke arra, hogy a férjével teljesen függetlenek, még ha ez azzal is jár, hogy kifejezetten szerény körülmények között élnek.

Londonban bérelnek egy egyszobás lakást, de nem egyedül, három lakótárssal együtt, de azt mondják, így boldogok. “Hollywood elől menekül” - mondta Bella Cruise anyósa a Daily Mailnek.

A férj szülei egyébként még nem találkoztak Cruise-ékkal, amit egyrészt nem bánnak, és nem is érzik különösebben fontosnak, hogy találkozzanak a két hírességgel.