Sajnos Nádai Anikóra most nem lehet szavazni, mivel az exvillalakó már műsorvezetőként van jelen az RTL Klubon futó új reality-ben, de így is bőséges a felhozatal a Farmon. Önnek ki jön be leginkább? A végtelenül naiv, 19 éves Laura? Vagy inkább az érettebb, csendesebb Brigi? Esetleg a szőkékre bukik, mint például Heni? Öt ponttal jutalmazza meg kedvencét, és derüljön ki végre, ki a legjobb nő a Farm című műsorban!

Brigi

A 35 éves, háromgyerekes anyukának még nem sikerült kibontakoznia a műsorban, ami nem is csoda, mivel állítása szerint, ha harsány emberekkel találkozik, inkább elvonul. Brigi üzleti asszisztesnként dolgozik, amikor épp nincs bezárva egy farmra, és már tíz éve nem élt együtt senkivel – a gyerekeit kivéve, természetesen. 

Cintia

A húszéves felszolgálóra már most jóval több figyelmet szentelnek a szerkesztők, mint az idősebb társaira, úgyhogy elég sokszor szerepel a képernyőn. Ennyi előnyt jelent a fiatalság és a jó testi adottság. Cintiáról eddig amúgy annyi derült ki, hogy borzasztóan szeret pletykálni, és bírja a nőket is

Dia

A 23 éves, kisújszállási lány állatok között nőtt fel, valószínűleg ez is az oka annak, hogy tökösebb, mint a legtöbb férfijátékos. Dia nagyon határozott nőnek tartja magát, de az biztos, hogy egy kicsit zakkant. Allítása szerint otthon nem kapja meg a kellő tiszteletet és megbecsülést az édesapjától, emiatt még el is sírta magát a bemutatkozófilmjében. 

Dóri

Dóri erős egyéniségnek tűnik, kiáll a vélt vagy valós igazságáért, úgyhogy emiatt már igyekeztek is kipenderíteni a farmról. A 44 éves asszonynak egyébként szintén van három gyereke, nekik szeretné megmutatni, hogy az anyjuk menő és belevaló. 

Heni

Heni 39 éves, egyedülálló és gyerektelen, ugyanis még nem találta meg a számára megfelelő férfit. A szex olyan fontos számára, mint a lélegzés, evés vagy ivás. Úgy véli, hogy nagyon erős szexuális kisugárzása van, de mivel őt nem lehet csak úgy lerakni a sarokba mozdulatlanul, túl sok a pasiknak. 

Laura

A 19 éves Laura az érettségi után többek között Németországban és Törökországban is modellkedett. Állítása szerint nagyon jól viseli a kritikát, és úrinő tud maradni akkor is, ha veszekedésre kerül a sor. Eddigi szereplése alapján viszont rettentően naiv, ennél szolidabb jelzőt ugyanis nem tudunk találni egy olyan lányra, aki képes fontolóra venni Dani közeledését. 

Vivi

Vivien 22 éves és fitneszimádó. Utolsóként érkezett a Farmra, kihasználva a lehetőséget, hogy az egyik szereplő terhessége miatt feladta a játékot. A csaj már szerepelt a Vigyél el! című műsorban is, amiből kiderült, hogy egy nagyon szórakoztató egyéniségről van szó, de inkább rajta lehet röhögni, mint vele.