A teljesség igénye nélkül összedobtunk egy listát azokról a honi híres nőkről, akik minimum tíz évet biztosan letagadhatnának valós korukból. Ezek után ön döntse el, ki közülük az, aki übereli a többieket!

Görög Zita

Ránézésre biztosan nem hinné el, hogy Görög Zita már betöltötte a harminchatot, pedig így van. A műsorvezető-modell ráadásul kétgyerekes anya, de ez cseppet sem látszódik meg rajta. Főleg azóta nem, amióta rövid hajat hord, és ezzel a húzással még több évet ledobott magáról. 

Iszak Eszter

Nem vicc, a VIVA TV műsorvezetője 1987-ben született, vagyis huszonkilenc éves. Mindezek ellenére Iszak Eszternek nagyon meg kell erőltetnie magát, ha egyáltalán tizenkilencnek akar látszódni, mert egyébként csak tizenkettőnek tűnik. 

Marjai Judit

Nehezen lehet elhinni azt is, hogy a fotóművész-modell  már a negyvennyolcadik életévét tapossa. Marjai Judit egy ponton, valamikor még a kilencvenes években leállt az öregedéssel, és azóta ugyanúgy néz ki. Vagyis az ő esetében nem csak tíz, hanem bő húsz évről is simán lehet beszélni, amit letagadhatna bármikor. 

Mészáros Dóra

A legtöbb fotóján Mészáros Dóra, alias Dorothy Black sem néz ki többnek húsznál, pedig a látszat ellenére ő sem egy mai csirke már: 1977-ben született. 

Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia harmincnégy éves, de őt is rendesen konzerválták bő tíz évvel ezelőtt. Sőt, a NOX együttes egykori énekesnőjét egy-egy posztolt fotója alapján tininek is gondolnánk, és simán elkérnénk tőle a személyi igazolványát, ha alkoholt szeretne vásárolni. 

Zséda

Zsédenyi Adriennre, vagyis Zsédára legutóbb az eurovíziós dalválasztó döntőjén csodálkoztunk rá: egyszerűen képtelenségnek tűnik, hogy az énekesnő negyvenegy éves, amikor tizenkét évvel ezelőtt is ugyanígy nézett ki a Motel című videóklipjében.