Adele egy koncertjén ismerte el, hogy terhessége során fia, Angelo mellett még valami kezdett el nőni a szervezetében: a szakálla, Larry.  2012-ben született meg fia, az egész arcát borító szakálla kiserkenése is erre az időpontra tehető.

Az énekesnő két szám között arról beszélt egy koncertjén, hogy a terhessége alatt olyan magasra nőtt a szervezetében a tesztoszteronszint, hogy szakálla nőtt. "Tegnap este vágtam le. Komolyan mondom, nem viccelek. Büszke vagyok rá. Larrynek hívom" - hallhatta a glasgow-i közönség a sztorit Larry-ről a szakállról. 

Egyébként nem Adele az egyetlen, aki bátran felvállalta a világ előtt, hogy terhesség alatt vagy szülés után van úgy, hogy a test megváltozik, hiába próbálják elhitetni ennek ellenkezőjét a tökéletes testtel pózoló frissen szült anyukák. Ha ön is így járt a terhessége alatt vagy utána, ne aggódjon, hiszen Drew Barrymore is hasonlóról számolt be, de neki nem egész arcot takaró szakálla, csak egy szép kis kecskeszakálla volt, ami úgy tűnik, még arra sem volt méltó, hogy nevet adjon neki. Viszont ha már Adele ennyire poénra veszi  Larry létezését,  a szerkesztőséget is megihlette annyira, hogy megpróbáltuk elképzelni milyen lenne, ha nem rejtegetné szakállát a világ elől.