A 3. Televíziós Újságírók Díjátadóján Sebestyén Balázs – a Velvet olvasói szerint legkedveltebb magyar celeb – kapta a legjobb műsorvezetőnek járó díjat, plusz celebes vetélkedője, a Gyertek át szombat este! is elnyerte a legjobb Comedy Show-nak járó díjat. Az egyik köszönőbeszédében kiszólt a TV2 asztalához, hogy nagyon sajnálja, ami jelenleg náluk zajlik, sőt, Jakupcsek Gabriellának is nagyon drukkolt, és nem Ördög Nóra ellen, aki végül megnyerte a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat.

Sebestyén Balázs azt mondta, nagyon drukkol a TV2-nek, hogy

ez csak egy rossz álom, aminek előbb vagy utóbb vége lesz.

Majd hozzátette, hogy

a műsorkészítőknek, valamint azoknak, akik a nevüket adják a műsorokhoz nagyon fontos az, hogy a nézők ne a háttérben zajló dolgok miatt alkossanak ítéletet, hanem magát a műsort, a benne szereplő embereket szeressék, függetlenül attól, hogy milyen csatornán megy éppen.

Így köszönte meg Sebestyén Balázs a díjat, amit a Gyertek át szombat este! című műsor házigazdájaként kapott. Elárulta, hogy a második évad, aminek már ő a producere, ugyanolyan lesz mint az első. Persze lesznek újabb vendégek, olyanok is, akikre nem számít az ember, hogy kik, az nem derült ki, de az biztos, hogy Pákó nincs köztük. A műsor célja szerinte változatlan: 

szombat este 50 percnyi nevetést, jókedvet biztosítani a nézőknek, mert jelen pillanatban erre van nagy szükség.