Megszólalt a TV2-től távozó emberekkel kapcsolatban Andy Vajna tévéjének új hírigazgatója.

Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át.

– mondja a hírigazgató a TV2 sajtóközleményében.

Az utóbbi időben hatalmas mozgolódás volt a csatorna körül. Kirúgták Vujity Tvrtkót, akinek a helyére Szebeni Istvánt ültetik be. A Tényletől távozó Azurák Csabát a most már csak volt RTL-es Gönczi Gábor váltja. Volt arról is szó, hogy a csatorna feltámasztja a Naplót, aminek az élére Várkonyi Andreát teszik, ezzel egy újabb, eddig ismert és megszokott személlyel csökkentik a Tények stábját.

Az elmúlt hónapban többen is felálltak. Április 1-jén Kárász Róbert több kollégájával együtt hagyta el a csatonrát. Friderikusz Sándor is inkább felhagyott az Összezárva Friderikusszal című műsorával, amiért most Hajdú Péter kártérítést követel.