Leonardo DiCaprio (egyik) exbarátnője, Erin Heatherton pár hete írt arról Instagram-oldalán, hogy egy időben önértékelési problémái voltak. Most a sztori kapott egy új, mindennél szomorúbb réteget, ugyanis kiderült: az egyébként is iszonyat vékony modellt többször is fogyásra utasította bemutató előtt a Victoria's Secret – írja az EOnline.

Heatherton, aki a 2013-as show után döntött úgy, hogy nem lesz többet a cég bugyimodellje, a Time Magazinnak adott interjúban beszélt erről az időszakról:

„A két utolsó Victoria's Secret bemutató előtt közölték velem, hogy fogynom  kell. Így visszanézve, nem is értem. Akkor nagyon depressziós lettem, mert annyira keményen edzettem, és úgy éreztem, cserben hagy a testem. Egy este eljutottam arra a pontra, hogy edzés után csak bámultam a vacsorámat, és arra gondoltam, hogy talán nem kéne megennem."

„Rájöttem, hogy nem állhatok ki a világ elé, mutogatva a testemet azok előtt a nők előtt, akik felnéznem rám, és azt sugallva, hogy ez a külső egyszerűen elérhető, és bárki képes rá"- tette hozzá a 27 éves modell.

A Victoria's Secret egyelőre nem reagált Heatherton kijelentéseire.