Nicola Griffin lett annak a Sports Illustratednek a legidősebb bikinimodellje, aminek Palvin Barbara is pózba vágta magát egy zöld úszó dresszben. Aztán le is kövérezték...

A lényeg, hogy az 56 éves modellel most egy olyan sorozatot készítenek, amin melltartóban, bugyiban, lenge hálóingekben látható. 

Tessék, így készült az egyik fotó!

(A Továbbik képekért ide kell kattintani.) 

A modell nem is sejtette, hogy ekkora felhajtás lesz korábbi bikinis fotójából.

Nem tudtam, hogy az a hirdetés a Sports Illustratedbe megy. Sőt! Azt sem tudtam, hogy ilyen meghatározó lap a Sports Illustrated.

– mondta a Slink magazinnak, majd kifejtette, hogy reméli az ő fotójával és a plus size modell Ashley Graham címlapképével pozitív példával szolgálhatnak a fiatal lányoknak. Szerinte különösen jó, hogy különböző, teltebb modelleket is láthatnak a fiatalok az újságokban, mert így nem érzik magukat rosszul, ha nincs hibátlan alakjuk.

Nicola Griffin eddig csak pozitív visszajelzést kapott a fotókkal kapcsolatban, hogy végre van olyan modell, aki az idősebb rétegre is inspirálóan hat. Az 56 éves nő később vágott bele a modellkedésbe. Az első munkája egy samponreklám volt, amit a csodálatos ősz hajának köszönhetően kapott meg.

Így joggal mondja:

Az élet 50 felett kezdődik.

Via. People