10 év sok idő, annyi minden történt azóta Kim Kardashiannal. Már nem Paris Hilton első számú táskahordozója, hanem Kanye West felesége, kétgyerekes anyuka, valóságos seggkirálynő, a celeb szó definíciójának élő példája. 10 éve még kedvesen pózolt a paparazzinak, boldogan válaszolt a kérdéseikre.

De ennek vége, már csak fapofával, savanyúan vonul. Okkal. 

A családi reality legújabb részében a legjobb barátjával, Jonathan Chebannal beszélgetett a múltról, így arról is, milyen volt a 25 éves Kardashian. 

Amikor elmentem edzeni, vagy enni, minden paparazzi folyamatosan kérdezgetett. Én meg úgy voltak vele, hogy »heló srácok!«. Annyira akartam a figyelmet. 

De hoppá, aztán rájöttek valamire, így mégsem lehet belőle komoly üzletasszony, anya, ikon. Cheban kerek perec  megmondta neki, hogy így aztán nem lesz Victoria Beckham. SEHOGY!!!! Életmódot kell váltani, nincs mese. Kőkemény reformra volt szükség, hogy Kim Kardashianból az a nő lehessen, akit most látunk. 

Szerinted mások mosolyognak? Túl vidám vagy, túl sokat mosolyogsz. Tedd fel a napszemüveged. Egy teljes átalakításra van szükséged, és le kell állnod a mosolygással!

– magyarázta a barát. Kardashian ügyesen megfogadta a tanácsokat, és mindenki láthatja, mire vitte. 

Konklúzió: ha Kardashian akar lenni, fő a savanyúság!

(Forrás: People)