A következő elmélet az élő bizonyítéka annak, hogy milyen hasznosan lehet eltölteni az időt. A legelvetemültebb One Direction-rajongók kikövetkeztették, hogy az egyik tag, Louis Tomlinson januárban született fia nem is létezik, vagy nem az övé. Azaz

Hamis a baba. 

A Buzzfeed az összes bizonyítékot egyberakta, de kezdjük a legelején, hogy ki az a Louis Tomlinson, és elvileg ki szült neki. A frissen feloszlott zenekar egyik tagja még tavaly kezdett randizni egy Briana Jungwirth nevű lánnyal. Május 14-én fotózták le őket egy klubban. Ami viszont furcsa, hogy két nappal korábban valaki létrehozott egy BrianaFacts (Briana Tények) nevű fiókot Twitteren. Egy rajongó honnan tudta volna, hogy ez a név még fontos lehet. Sehonnan! Szóval a magyarázat az lehet, hogy a lány sajtósa, menedzsere, akárkije reggelt, hogy majd bejelentsék a hírt. Egy hónappal a fotók után Louis egy koncerten egy műanyag babát dobált a közönségnek azzal a felkiáltással, hogy 

Nem igazi. 

A babygate-hívők szerint ez már egy fontos előjele a kamugyereknek. Bár egy hónappal később erősítették meg, hogy gyereket várnak. A fanatikusok egy csoportja szerin túlságosan gyanús, hogy a pár korán, a 12 hetes időszak előtt vallotta be a terhességet. Ez csak egyet jelenthet: Nincs baba. 

Na, de most jön az igazán fontos pont. Bele kell ásnunk magunkat Louis Tomlinson Twitterezési szokásaiba. Az énekes a következőt írta ki, mikor megszületett a fia, Freddie. "Örömmel tudatom, hogy tegnap megszületett a fiam. Egészséges, és elég csodálatos. Nagyon boldog vagyok!!" 

Van ebben bármi rendellenes? Naná. Ha nem vette volna észre Tomlinson nem így szokott Twitterezni. Ő mindig hagy egy szóközt a mondat vége és a felkiáltójelek között. Ez nála alapszabály. A tweet alapján a kérdéses baba január 22-én született, hiszen ha 23-ból kivonunk egyet, 22 lesz belőle. Louis Tomlinson exnője (már nincsenek együtt, sok a botrány körülöttük, ki hogyan láthatja a közös gyereket) is hamar kirakott egy babás képet Instagramra a következő címmel: 1/21/16 Freddie Reign. Na már most, a két dátum nem igazán stimmel, lehet elírás, véletlen, vagy nincs baba. 

1/21/16. Freddie Reign. Love of my life*

A photo posted by Briana Jungwirth (@brianaashleyjungwirth) on

furcsaság 4537. 

Briana Jungwirth egyik barátnője kirakott egy képet: "Briana ezt éppen most küldte nekem, olyan izgatott vagyok a kicsi miatt." A gond csak annyi, hogy jóval korábban a sztorink szempontjából teljesen irreleváns divatblogger posztolt egy tök ugyanilyen képet. Véletlen? Aligha.  

A durvább viszont, hogy csomóan hosszú elemzésekbe kezdtek Louis Tomlinson Instagramján. Ízeire szedték a babás képeket (mondjuk, hogy miért fekete-fehérek), hogy mi nem stimmel, karikáztak, összeesküdtek. Konklúzió: nincs baba. 

http://mycitybythebay.tumblr.com/post/138205664498/okay-im-sure-weve-all-seen-this-photo-by-now

Mindjárt vége, tényleg. Ha meg nem volt elég, a Buzzfeeden még egy rakás photoshop-elemző, leleplező bizonyítékot talál. De inkább végezetül jöjjön az a teória, miszerint az állítólagos gyerek igazából egy műanyag baba. Egyrészt sokak szerint, mennyire fura már az, hogy Freddie szeme minden képen be van csukva (ez nem is igaz). És amúgy sem így áll egy két hónapos gyerek lába. 

Ez mind nem fontos, egyik sem annyira meggyőző, a kérdés inkább az, hogy ki az a bolond, aki egy kamubabával vagy máséval haknizik, és miért????????? Tökre nem logikus. Mindegy, Tupac meg él.