Mivel az elmúlt hónapokban a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter – Rogán Antal – felesége, Rogán Cecília sokadszorra bulizott együtt a TV2 több bulvárműsoráért is felelős Hajdú Péter feleségével, mármint Sarka Katával, többek között a Glamour-gálán, illetve a szintén celebeket felvonultató Story gálán, ahol már maga Rogán Antal is megjelent, eljött az idő, hogy rendesen feltérképezzük a magyar politikai elitet a magyar celebekkel összekötő bulvárkapcsolati hálózatot.

Ennek az eredménye lett ez a közel sem teljes, de már így is kimerítően mozgalmas infografika, amihez egy legalább ennyire kimerítő magyarázat is tartozik az alábbiakban.

Kezdjük az elején, Rogán Cecíliával, aki Rogán Antal felesége, Rogán Antal pedig, mint a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, munkakapcsolatban áll a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral.

Orbán Viktor sajtósa és Facebook oldalának kezelője Kaminski Fanny, aki pedig Habony Árpád – elvileg politika tanácsadó – volt felesége, de ezt megelőzően járt Jáksó Lászlóval is.

Habony Árpádnak nem csak Kaminski volt a felesége, de Kapócs Zsóka is. Az a Kapócs Zsóka, aki járt Kamarás Ivánnal, na meg Berki Krisztiánnal. De Berki és Habony életében nem Kapócs az egyetlen közös pont, korábban mindketten jártak a fitneszmodell Regős Lilivel.

Berki Krisztián jelenleg Hódi Pamelával él együtt, korábban viszont volt némi köze Cserpes Laurához is, aki pedig a Megasztárból ismert Fekte Dávid felesége volt, édesapja pedig a Cserpes tejipari cég vezetője. Berki járt még Oszter Alexandrával is, illetve Szabó Zsófival, aki jelenleg menyasszonya a díjugrató Kis Zsoltnak, aki korábban az európai parlamenti választásokon az MCF Roma Összefogás Párt listavezetője volt.

Szabó Zsófi mély barátságot ápol Sarka Katával, aki pedig Rogán Cecíliával ápol mély barátságot, annyira, hogy a Story gálán is együtt bulikáztak férjeikkel, Hajdú Péterrel és Rogán Antallal. Sarka Kata nagyon jóban van még Vajna Tímeával is, aki ennek köszönhetően Rogánnéval is jóban van.

Vajna Tímea férje a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna, aki nemrég megvette a TV2-t, azt a csatornát, ahol Hajdú Péter is dolgozik, így Hajdú most munkakapcsolatban áll Vajnával, akitől pedig könnyedén vissza tudunk kanyarodni Habony Árpádig, ugyanis Vajna állítása szerint ők ketten barátok.

Andy Vajna a jelenlegi felesége előtt egyébként együtt volt Tóth Évával is, aki a börtönviselt Tasnádi Péterrel volt együtt, aki pedig korábban a fotós celebnő, Marjai Judit férje volt.

Sőt, Andy Vajna még Dobó Katával is járt, azzal a Dobó Katával, aki Bochkor Gábor barátnője volt egy darabig. Bochkor Gábor rajta kívül együtt volt még Csisztu Zsuzsával, Osvárt Andreával és Tornóczky Anitával, utóbbi pedig együtt volt a korábban már említett Hajdú Péterrel.

Hajdú Péternek egyébként Berkivel is volt állítólag közös barátnője, méghozzá Oszter Alexandra – igaz, Hajdúval ez csak eléggé állítólagos kapcsolat volt, az viszont már tuti, hogy a tévés együtt volt Bálint Antóniával is.

Visszatérve Bochkor Gáborra – aki jelenleg a TV2 híradósával, Várkonyi Andreával él együtt – ő bizony járt a Való világból is ismert Molnár Anikóval, aki meg egy ideig Császár Előddel volt együtt. Császár Előd pedig Szalontai Szilviával, aki állítólag kavart valamit a már említett Berki Krisztiánnal is. Molnár Anikó pedig a szintén Való világból ismert Majkával kavart állítólag, aki meg együtt volt a Barátok köztből ismert Kiss Ramónával. Kiss Ramóna meg azzal a Tóth Norbert nevű focistával járt, akivel évekkel ezelőtt sokáig az RTL műsorvezetője, Lilu is együtt volt.

Majka jelenleg Hornyák Hajnalkával, ismertebb nevén Dundikával él együtt, de Kiss Ramónán kívül járt még Debreczeni Zitával és Fresh Andival is, aki pedig a Való világból ismert VV Frenkivel járt.

Debreczeni Zita jelenleg Gianni Annonival van együtt, aki pedig a már említett Szalontai Szilviával is járt. De a Sugarbird háza tájáról ismert Debreczeni – aki emiatt nem csak barátságot, de munkakapcsolatot is ápolt Zimány Lindával és Bódi Sylvivel – járt még Harsányi Leventével, sőt Kedves Ferenccel is, aki pedig Bódi Sylvivel volt együtt évekig, most pedig Zimány Linda pasija. Bódi és Zimány életében amúgy nem csak Kedves Ferenc az egyetlen közös férfi, hiszen mindketten együtt voltak a pókerjátékos Kaló Dénessel.

Visszatérve Zimány Lindára – aki jelenleg Kedves Ferencnek tervez gyereket szülni –, ő a V-Tech együttesből ismert Kefírrel volt együtt évekig, majd összejött még az énekes Zentai Márkkal, járt még a focista Dzsudzsák Balázzsal is, pletykák meg videók/fotók szerint pedig kavart egy jót Jude Law-val, bár a Zimány ezt később határozottan tagadta, szerinte ugyanis az nem csók volt.

Szóval ilyen egyszerű eljutni Orbán Viktortól Rogán Cecílián keresztül Zimány Lindáig, vagy akár VV Frenkiig.