Beyoncé új, vizuális albuma, a Lemonade április 23-án debütált az HBO-n, amitől a fél világ megőrült. Miután pedig meghallgatták azt, attól őrültek meg, hogy Beyoncé a dalszövegeiben

gyakorlatilag bevallja, hogy férje, Jay-Z megcsalta őt.

Jó, ez így szó szerint nincs kimondva az albumon, de ha végigvesszük a kérdéses dalszövegeket, másra nem nagyon lehet gondolni.

via GIPHY

You remind me of my father, a magician... able to exist in two places at once. In the tradition of men in my blood, you come home at 3 a.m. and lie to me. What are you hiding?

Az apámra emlékeztetsz, egy varázslóra, aki képes volt egyszerre két helyen is ott lenni. A családom férfitagjainak hagyományaihoz hűen éjjel háromra jössz haza, és hazudsz nekem. Mit takargatsz?

Fontos tudni, hogy Beyoncé apja, Mathew Knowles 2011-ben elvált az énekesnő anyjától, miután állítólag évekig hűtlen volt hozzá. A fent idézett dalszövegben pedig Beyoncé az apjához hasonlít egy férfit, aki hazudik és későn ér haza. Az aggódó rajongók szerint ez nyilvánvalóan Beyoncé férje, Jay-Z.

via GIPHY

So what are you going to say at my funeral now that you've killed me… Here lies the mother of my children, both alive and dead.

Mit mondasz majd a temetésemen azok után, hogy megöltél... Itt nyugszik az anyja halott és élő gyermekeimnek.

Nyilvánvaló, hogy ezt a dalszöveget is saját élete ihlette, négyéves lánya előtt ugyanis az énekesnőnek volt egy vetélése.

via GIPHY

He better call Becky with the good hair

Jobban teszi, ha felhívja Becky-t, a széphajút

Na és ez a mondat tette be a kaput a rajongóknál. Ezután ugyanis mindenki azt gondolta, Beyoncé igenis tudja, hogy férje megcsalta őt, sőt mi több, azt is, hogy kivel. A rajongók azonnal azon kezdtek agyalni, mégis ki lehet Becky. Végül arra jutottak, hogy valószínűleg Rachel Roy, akinek neve már 2014-ben is felmerült a liftes botrány kapcsán.

A liftes botrány


2014-ben történt, hogy Beyoncé húga, Solange Knowles konkrétan rátámadt Jay-Z-re egy liftben a Met gála után, amit Beyoncé csöndben végignézett. Az akkori összeesküvés-elméletek és pletykák szerint az énekesnő húga azért ment neki nővére férjének, mert az hűtlen volt Beyoncéhoz, sőt Solange Knowles állítólag már az este folyamán is Rachel Roy nevét üvöltözte részegen.

Nem sokkal a Lemonade szombat esti premierje után Rachel Roy egy fotót posztolt Instagramjára, a következő szöveggel:

Szép a hajam, de kit érdekel, világítunk a szelfihez, illetve rávilágítunk az igazságra.

Az igazi őrület pedig csak ezek után indult el. Rachel Roy posztját Beyoncé rajongói egyenesen beismerésként fogták fel, és azonnal támadni kezdték a nőt, aki végül priváttá tette Instagramját, majd Twitteren tett közzé egy posztot:

Tisztelem a szerelmet, a házasságokat, családokat és az erőt. Amit viszont senki sem tolerálhat, történjen bármi, az mások bántása.

Roy egyébként nem egy ismeretlen senki Hollywoodban. Divattervező, és olyanoknak készített már ruhát, mint Kim Kardashian, Chrissy Teigen, sőt Michelle Obama, aki nem mellékesen nagyon jó viszonyt ápol Beyoncéval.

Bármi is legyen az igazság, annyi biztos, hogy Rachel Roy-nak tényleg szép a haja.

Az pedig, hogy mi történt vagy mi nem történt valójában, ha másból nem is, egy esetleges válásból talán egyértelmű lesz.

Na meg persze az is bőven előfordulhat, hogy ez az egész csak egy csúnya, de jól kitervelt reklámfogás, hogy még az eddiginél is többet foglalkozzanak Beyoncé új albumával.

via GIPHY

(forrás: People / Bustle)

Frissítés: közben több lap, köztük a Daily Mail is arról ír, hogy az emlegetett Becky igazából Rita Ora lehet, akiről már régen is pletykálták, hogy vele csalja Jay Z Beyoncét. Az elméletet erre a képre alapozták, amelyet a Lemonade megjelenése előtt néhány nappal posztolt - a citromokat, illetve a nyakában lógó J betűt tekintették jelnek.

Rita Ora: Becky With The Good Hair! . . By now you've heard all about Beyonce's album and all the name calling that followed. Well, if you're #beyhive , then know that Rachel Roy is not "Becky with the good hair!" And no that does not exclude the possibility of Jay messing with Rachel; it just means Rachel is not as important to Jay Z as she'd like to think. . . Rita Ora is more likely to be Becky! And her picture points us in her direction. In this snapchat clip which she has deleted, Rita dons a yellow bikini embellished with lemonades! Guess whose album is named lemonade? And if you think that pendant was not intentionally flipped to look like a "J" maybe you need lesson 101 on how sidechicks roll! I don't see a twist in that chain. Rita knew what Bey's album would be called. The clues are too loud and one too may to be coincidence! . . There is a possibility that Jay is indeed in love with Rita and the bish knows her power. Too bad... Cos there aint gonna be two queen Beys! Over to you Beyhive. #lemonade #beyonce #jayz #ritaora #rachelroy #rihanna #bey #queenbey

THE TEA ROOM NAIJA (@thetearoomnaija) által közzétett fénykép,

Úgyhogy most az ő Instagramja is tele van olyan kommentekkel, amelyekben a citromok a Lemonade-re, a méhek pedig Beyoncéra utalnak.