Nem könnyű a sztárnak kinéző emberek élete. Bradley Cooper hasonmása se csípi, hogy vele akarnak szelfizni az emberek, ő nem kérte ezt Istentől. Egy másik hollywoodi színész, Shia LaBeouf kiköpött mása ennél azért sokkal rosszabbul járt. Hogy mi történt?

Kijött a Lower East Side metróállomásán, aztán szó nélkül leütötték.

A 26 éves Mario Licato se nagyon tudott mit csinálni. Behúztak neki egyet, majd a támadója azt ordította, hogy

Ezt azért kaptad, mert úgy nézel ki, mint a kibaszott Shia LaBeouf!

Tanulság nincs, mert azóta is  értetlenül áll az egész eset fölött, hogy mégis mi és miért történt vele.

Teljesen össze voltam zavarodva. De nem azért mert megütöttek, hanem mert amikor felkeltem, akkor azon gondolkodtam, hogy most hülye vagyok, vagy ez a fickó tényleg azt üvöltötte, hogy azért , mert úgy nézek ki, mint Shia LaBeouf

- mesélte a fiú.

A szemtanúk szerint a húszas éveiben járó férfi, aki leütötte a színész hasonmását, minden szívbaj nélkül rohant tovább, majd felszállt a metróra. A kiérkezett mentősök se voltak sokkal kedvesebbek. Meglátva a vérző arcú fiút, az egyikük annyit mondott:

Üdv New Yorkban!

Erre már Licato se tudott mit mondani, csak annyit, hogy "Baszódj meg, New York-i vagyok. Tényleg ez az első mondat, amit egy vérző embernek mondasz?" A sebek ellátása pedig úgy nézett ki, hogy a mentősök elmondták, hogy akár össze is varrhatnák a szemöldökét, de egy pillangós sebtapasz is bőven megteszi, majd elmentek.

Licato csak arra lenne kíváncsi, hogy Shia LaBeouf vajon mit ártott annak az embernek, hogy ezt a verést "megérdemelte."

Via: NY Daily News