Mostanában néhány celeb már előrukkolt azzal, milyen módszerekkel tartja fantasztikus formában a testét-lelkét, ám tény, hogy a legnagyobb rejtély évek óta, hogy a most 52 éves egykori szupermodell, Elle Macpherson mégis micsoda praktikákkal éri el, hogy ilyen hihetetlenül jól nézzen ki.

Most végre ő is elárulta, hogy csinálja

Nos, Mcpherson esetében most nem kőkemény edzésről lesz szó, ő ugyanis az étrendje varázslatos hatására esküszik. Igen kemény étrend ez, szinte teljesen nélkülözi az összetett szénhidrátokat és a zsírt, írja a Daily Mail.

Van benne viszont sok hal, zöldség és rengeteg fehérje, ám ez eddig nem is annyira meglepő vagy különleges.

Ami MacPherson szerint igazán hozzájárul a külsejéhez az a lúgosítás, amire azóta figyel oda nagyon, hogy pár éve kicsit leharcoltnak kezdte érezni magát. Mint mondja, hiába szedett táplálékkiegészítőket és vitaminokat, semmi nem segített, ekkor találkozott egy dietetikussal, aki felhívta a figyelmét arra, hogy el van savasodva a szervezete.

Azóta a szupermodell vadul lúgosít, és

nahát, micsoda meglepetés

már saját lúgosító termékcsaládot is a piacra dobott.

Mivel a Daily Mail cikke ezen a ponton átfordul egy cseppet sem rejtett reklámanyagba, itt meg is állnánk, és összegeznénk.

Elle Macpherson nagyon egészségesen étkezik, sokat lúgosít és nagy valószínűséggel azért néz ki ennyire fergetegesen, mert csodálatos géneket örökölt a szüleitől.