Férfidivatról lesz szó ezúttal a heti trendben, ami egy borzasztóan nehéz téma, mert a férfiak öltözködése az esetek zömében nem túl érdekes. Azonban héten került a mozikba a Tiszta szívvel című film Till Attila rendezésében, és a film egyik főszereplőjére, Fenyvesi Zoltánra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem érdekes.

Már egy ideje figyeljük a fiatalembert az eseményeken, mert olyat tud, amit kevés férfi képes utána csinálni: érdekesen öltözködik, de úgy, hogy még csak véletlenül sem tolja túl soha. A hat kedvenc fotónkat nézzük alább Fenyvesi Zoltán Instagram-terméséből az elmúlt pár hónapból.

Story

Vannak, akik folyton csak feketét hordanak – Fenyvesi Zoltán nem tartozik ebbe a kategóriába, viszont az első képen véletlenül pont csak feketében van. A Story-gála volt ez az esemény még februárban, és ez az ing remek példa arra, amit a bevezetőben említettünk: se nem uncsi, se nem hivalkodó, hanem az arany középút a kettő között, meg egyébként a sportosság és az elegancia között is. És figyeljék a csokornyakkendőt!

Utcai

#loyaltyisroyalty ** @drkdorko // *: @barbiilavati

A photo posted by Zoltán Fenyvesi * (@wheelchairguy) on

Folytassuk egy utcai fotóval, ami szintén februárban készült, amikor őszintén szólva valószínűleg különösebb szükség nem lehetett erre a napszemüvegre. De ha egyszer hozzátartozik a szetthez és még jól is néz ki, akkor miért ne? Fenyvesi Zoltán egyébként nem szokott titkot csinálni abból, hogy milyen márkák öltöztetik: ezek a cuccok a Dorkótól vannak.

Tolerancia divatest

Ez a Lukoviczki „Robotgirl” Rékával közös kép egyszerűen mindent visz azzal együtt, hogy Fenyvesi Zoltán öltözéke valószínűleg itt a legkevésbé különleges: drapp nadrág egy újabb, ezúttal apró mintás inggel. Ez a kép egyébként a Tolerancia divatesten készült márciusban.

Glamour

A zakó plusz tornacipő kombó már rég nem számít radikálisnak, de azért a mai napig viszonylag ritka, hogy valaki ilyen jól tudja kombinálni az eleganciát az Adidasszal, mint ahogy Fenyvesi Zoltán tette a Glamour-gálán. Valószínűleg többek között attól hatnak ennyire férfiasnak ezek a viszonylag szokatlan ruhák, hogy szinte sosincs rajtuk egy olyan vonal se, amit ne vonalzóval vagy körzővel húztak volna. Határozottan az a benyomásunk alakult ki, hogy Fenyvesi Zoltán szereti a geometriát.

Elle

Két héttel ezelőtt az Elle magazin eseményén készült a fenti fotó, és ebből a szettből természetesen megint az ing az, amit jobban megnéz az ember. Ez most Daniel Benustól van, és az benne az érdekes, hogy egy klasszikus fehér ingen olyan minta látható, amilyet inkább sportos-lazább pólókon szoktunk látni.

Premier

Ez a kép pedig a Tiszta szívvel eheti premierjén készült, és ha jól látjuk, itt tényleg egy klasszikus sima fehér ing van a szürke alapon sárga-fekete mintás kardigán alatt. Na de ez a kardigán megint nem egy olyan darab, amit az ember gyakran lát a vörös szőnyegen, és újra előkerült az egyrészt jelzésértékű, másrészt gyakorlatilag ékszerként is felfogható csokornyakkendő.

Melyik öltözék tetszik a legjobban?