A szívem a gyomromba ver

– ezzel a tökéletes mondattal búcsúzott az első adásban megismert Petra, aki szoláriumban dolgozik, és aki a Viasat3 meztelen társkereső reality-jében rögtön megtalálta a szerelmet Josie (Józsi) személyében.

Az Ádám keresi Évát lakatlan szigetén azonban ottmaradt még két lány, Kloé és Anett, akik megkapták maguk mellé a 41 éves Sándort, aki a következőképp mutatkozott be:

Sándor a hódító, a latin szerető, a latin macsó, az igazi tüzes férfi, a megbízható, a kedves, az aranyos, a normális, az intelligens, egy igazi főnyeremény a nők számára.

Sándor, aki 41 éves, értékesítő, és minden nőt hölgynek szólít, körülbelül öt perc alatt borította ki mindkét lányt a visszataszítóan bájolgó stílusával és az erőltetett humorával:

Régen vízimentő is voltam, én szerepeltem a Baywatchban.

:((((

Sándor masszívan próbálkozott Kloénál, utóbbi viszont csak udvariasságból kente be naptejjel a férfi hátát, aki ezek után végigtaperolta és csókolta masszírozás címszó alatt Kloé lábát, majd bevallotta:

ez a lábfetisizmus dolog olyan pár éve kialakult nálam.

Sokáig nem fáraszthatta a két lányt, mert a szigetre megérkezett John Patrick és Bence is, akik Sándorhoz hasonlóan értékesítőként dolgoznak.

John Patrick szerint általában azt szeretik benne a lányok, hogy afrikai származású. Szerencsére neki sincs sok elvárása, csak annyi, hogy egy lánynak legyen szép arca, szép teste, és tudjon mosolyogni. A hátára egyébként nagyon találóan az van tetoválva: Wasted Talent, azaz Elvesztegetett Tehetség:

Bencéről meg annyit tudhattunk meg azon túl, hogy neki is van valami  hátára tetoválva, hogy hobbiként sportol, ami nála azt jelenti, hogy napi nyolc órában amerikaifocizik.

Kloét leginkább John Patrick mozgatta meg, aki

fizikailag az ő típusa, 

mert egy félvér férfi bőre neki

olyan, mint a drog.

Hogy gyorsan lerendezzék a dolgokat, a két lánynak egy karkötőkészítő-versenyen kellett öszemérnie az erejét. Ezt Kloé nyerte meg, így ő küldhetett haza két embert a szigetről. Mivel a Lindsay Lohan-hasonmást már nem csak Sándor, de Anett is kezdte kikészíteni azzal, hogy utóbbi a levegővételen kívül mást nem tudptt produkálni, így kettejüktől szabadult meg, hogy a két új pasival maradjon a Csábítás partján. Igen, tényleg így hívják.

A második adás utolsó percében pedig megérkezett Máté is, a focista mixer, aki szereti,

ha egy nőnek keble van,

és aki a következő adás előzetese alapján egy igazi görény. Szóval érdemes nézni továbbra is a meztelen társkereső reality-t, mert a meztelen testeken túl lesz hiszti is, na meg két új nő.