A Blikk arról ír, hogy a februári csontpótló műtétek után sem gyógyult Rékasi Károly lába, ezért hétfőn újra meg kellett műteni. A Barátok Közt produkciója tegnap jelentette be, hogy a színészt gyógyulása után tudja foglalkoztatni.

Rékasi tavaly júniusi motorbaleset utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet viszont tervezhetetlenné a színész sorozatban való munkáját.

Való igaz, hogy újabb operáció vált szükségessé. Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem

– mondta a lapnak Piakli Gerda, a színész élettársa.

A Bors meg arról ír, hogy elfertőződhetett a színész sebe, ami két hónapja szétnyílt és azóta egy csővel szívták le belőle a folyadékot. Ennek ellenére Rékasinak folyamatos és nagyon erős fájdalmai voltak, ami mellett csak mankóval tudott járni.