A VIASAT3 új reality-je, az Ádám keresi Évát úgy tűnhet, mintha a mezei pőreségre alapozna, és hogy csöcskontenttel akarja eladni magát. Ha így lenne, akkor akár soft pornót is adhatnának helyette, de nem erről van szó. 

Reggel 10-kor már Petrával, Josie-val és Sanyival szemeztem. Ők is fel voltak öltözve, én sem egy szál karórában állva nyúltam az asztalra kitett szénsavas vízért. Kissé döcögősen indult a beszélgetés, de nem azért, mert ruhában ültünk egymással szemben. Látszatra új nekik még ez a szerep, nem tudták, hogy vajon mennyire engedhetik el magukat. Először szerepeltek tévében, nem filmsztárok ők, ezt Josie is megmondta. Így először túl kellett lendülnünk az akaratlanul is eldurrogtatott közhelypetárdákon, hogy

  • milyen így ruhában,
  • mennyiben más így nem meztelenül lenni,

aztán komolyabb témákról is szó esett. Igen, ők is emberek, 

csak éppen elmentek egy műsorba, ahol pucéran keresték a szerelmet.

Ami régen Kósa L. Adolf és a Szerelem első látásra volt, az most az Ádám keresi Évát. Sanyi megjegyzi némi szarkazmussal a hangjában, hogy egy hétig vizesre sírta a párnáját, amiért Kloé kikosarazta, de már kiheverte a dolgot. És itt ki is integetett az üvegfalú iroda előtt elhaladó csinos kolléganőnek.

Hogy milyen volt kint egy trópusi szigeten, ahol egy stáb kíséretében büntetlenül nudizhattak és csajozhattak/pasizhattak? Na, itt jöttek elő a szuperlatívuszok Sanyi szájából, mert hát hogy a fenébe ne lett volna felejthetetlen, fantasztikus, csodálatos, mesébe illő, káprázatos és élete legnagyobb élménye.

Josie kicsit túlizgulta a kiutazás előtti időszakot. Hiába mondta el többször is, hogy nem szégyenlős, itt nem a pucérkodás volt a para, hanem az, hogy idegenek közt lesz, mindentől messze. De az is frusztrálta, hogy nehogy valami hülyeséget csináljon.

Erre fűzött rá Sanyi, hogy a magyar emberek nagyon negatívan állnak ehhez az egészhez, hogy ők egyáltalán szerepeltek valamiben, ráadásul egy olyan műsorban, ahol meztelenül kellett lenniük.

Paráznaság, két miatyánk

Sanyi: "A magyar emberek csak megjátsszák ezt a prűdséget. Mindenki csinál ezt-azt otthon, a négy fal között, de ha valaki kitárulkozik, és felvállalja a tetteit, akkor a magyar egyből jön, hogy fúúúj, miért kell ez, meg ilyenek. Borzalmas nagy képmutatás megy itt."

"Még egy tévéműsor nézését se merik felvállalni a magyar emberek"

– mondta Sanyi, majd azzal folytatta:

Az van, hogy sokan követik az Ádám keresi Évát, de csak a negatív kommentek jönnek. Senki sem, illetve nagyon kevés ember meri azt mondani, hogy ez egy jó dolog, kipróbálná, de még csak azt se, hogy milyen aranyos az a pár. Csak egymást fikázzák az emberek.

Az Ádám keresi Évát három szereplője már bele is kóstolhatott a celebség rögvalóságába, hisz keményen savazzák őket.

Sanyi:   Nagyon sokan kritizáltak minket, hogy milyen primitívek vagyunk.

Petra:  Igen, hogy milyen buta vagyok, milyen sötétek vagyunk. Ez nagyon rosszul esik. Nem is ismerik az embert és egyből véleményt alkotnak.

Sanyi:   Tipikus magyar szokás.

Persze pozitív visszajelzések is akadnak.

Akikkel találkoztam, és nézték a műsort, nem azt mondták, hogy ú egy mell, jé egy punci, mert nem azt figyelték, hanem úgy összességében az egészet. Én is azt hittem, hogy egyből mindenkit nézni fogok. Észre se vettem, hogy nem is mustráltam Josie-t, csak másnap reggel jutott eszembe, hogy azért csak-csak meg kéne nézni, na.

 – mondta Petra, akire egy kicsit rácáfolt szerelme, Josie, mert ő azért többet nézegetett, nem zoomolt , csak oda-oda pillantott.

Josie egy úriember.

– mondta Sanyi, majd reményteli pillantásokkal kérdezte, hogy ugye azért lányok is jönnek majd interjúzni.

Petra és Josie egy pár most is, jól elvannak. Kábé egy hónapja jöttek haza, azóta jobban megismerték egymást, de lényegében azt kapták, amire számítottak, amit a lakatlan szigeten is megismertek egymásból. Azért persze kiderült, hogy Petra kicsit hisztisebb, Josie meg kicsit értetlenebb. Itt a srác ráerősített erre, és visszakérdezett, hogy nem vágja, miről van szó. Megvolt a nagy találkozás is a szülőkkel, ők se rökönyödtek meg azon, hogy látták Josie-t és Petrát pucéran, sőt, gratuláltak a gerlepárnak.

A három szereplő örül, hogy részesei lehettek a műsornak, nem bánták meg, sőt, újra megcsinálnák.