Vagy minimum a testvére. A celebek között nem újkeletű dolog, hogy összevissza házasodnak mindenkivel, akit a szakmában érnek, sokszor az se számít nekik, hogy esetleg furán festenek egymás mellett, vagy látványosan nagy a korkülönbség közöttük. 

Mert az egy dolog, hogy valaki hajlamos hozzámenni egy nála sokkal (de tényleg, nagyon sokkal) idősebb férfihoz, az már egy másik kérdés, hogy mit szól a tényhez, amikor a férje gyerekei akár évtizedekkel idősebbek nála. 

Dina Eastwood

Clint Eastwood és az egykori hírolvasó, Dina Eastwood 1996-ban házasodott össze. Egyiküket sem frusztrálta a köztük lévő 36 év korkülönbség - ez azért is valószínű, mert Dina Eastwood simán bevállalta, hogy a színész, korábbi négy kapcsolatából származó hét gyerekének lesz így a mostohaanyja. Négy kapcsolat ide vagy oda, hét gyereket összehozni azért hosszú idő, így nem meglepő a tény, hogy Eastwood legidősebb lánya, Kimber Lynn Eastwood egy évvel idősebb saját mostohaanyjánál, tehát most 51 éves.

A párnak egyébként közös gyereke is született, aztán 17 év házasság után, 2014-ben elváltak, ennek ellenére Dina Eastwood úgy nyilatkozott volt férjéről, hogy talán ő a legédesebb ember, akivel valaha is találkozott, és nem bánta meg, hogy annak idején hozzáment. Hiába volt köztük feszültség, a színészt nem hibáztatja, a körülötte lévő embereket viszont annál inkább.

Jill Vandenberg Curtis

Tony Curtis özvegye 46 évvel volt fiatalabb a legendás színésznél. A volt fehérnemű-modell ahányadik felesége volt (hatodik), annyi mostohagyereket kapott Curtisszel együtt, miután 1998-ban összeházasodtak. A hat gyerekből öten idősebbek nála: a két színésznő, Kelly és Jamie Lee Curtis 14 és 12 évvel, Alexandra hat, Allegra Curtis négy, első fia, Nicholas Curtis - 1994-es haláláig - pedig egy évvel volt idősebb a most 45 éves exmodellnél. Egyébként Jill Vandenberg a hatodik mostohagyerekét, Benjamin Curtist is éppcsak két évvel előzte meg korban, ami azért ugyancsak nem nevezhető generációs különbségnek.

Céline Dion

Céline Dion 12 évesen találkozott először René Angélil producerrel, aki olyan tehetségesnek találta a később Grammy-díjat nyert énekesnőt, hogy karrierjét - tragikus haláláig - teljes irányítása alatt tartotta. Olyannyira, hogy 1980-ban jelzálogot vett fel a házára, hogy megjelentethesse Dion első albumát, a Voix Du Bon Dieu-t (Isten hangja). 1994-ben vette feleségül a nála 26 évvel fiatalabb énekesnőt, akitől három gyermeke született. Angélilnek azonban volt már három gyereke az előző házasságából: a legidősebb, Patrick Angélil csak két hónappal idősebb mostohaanyjánál. 

Penny Lancaster

A 71 éves Rod Stewart 2007-ben vette el harmadik feleségét, Penny Lancastert, aki 25 évvel fiatalabb férjénél és 8 évvel a saját mostohalányánál, az 1964-ben született, majd nevelőszülők mellett felnőtt Sarah Streeter-nél. Stewartnak összesen nyolc gyereke van, öt különböző nőtől.

Sunny Ozell

A 37 éves amerikai énekes-dalszerző Sunny Ozell nem aprózta el, és egész egyszerűen a Star Trek Picard kapitányához, azaz a most 75 éves Patrick Stewarthoz ment feleségül 2013-ban. Ez érthető, elvégre a színész egy negyed évszázad leforgása alatt sem változott gyakorlatilag semmit, és ennyi idősen is meglehetősen bevállalós. A nála 38 évvel fiatalabb Ozellnek így hát kötelessége helyt állnia mostohaanyaként is. Na jó, ez azért bőven túlzás így, ugyanis a színész fia, Daniel hét, lánya, Sofia Stewart pedig öt évvel idősebb az énekesnőnél.

Arlene Silver

A celebek sminkmestere, Arlene Silver 2012-ben ment hozzá a Mary Poppinsból is ismert, nála 46 évvel idősebb Dick Van Dyke-hoz. A színész igen pazar állapotban van, és ezt felesége bizonyította is egy 2014-es videóval, amelyen úgy táncol, mintha nem is 88 éves lenne. (Azóta már 90, bár ezt egész könnyű kiszámolni).

Van Dyke négy gyereket vitt a családba: Christian, Barry, Carrie Beth és Stacy Van Dyke-ot, akik együttes erővel 16-21 évvel idősebbek Silvernél. Jól festhet így egy családi piknik.

Crystal Harris

A playmate Crystal Harris 2012 óta Hugh Hefner (harmadik) felesége. Az tulajdonképpen részletkérdés, hogy a nagyapja is lehetne saját feleségének, lévén 60 évvel idősebb a most 30 éves modellnél, de ha hajlandóak vagyunk még jobban elmélyülni a kérdésben, arra juthatunk, hogy a modell saját mostohagyerekei (tehát Hefner lánya és fia), a 63 éves Christie és a 60 éves David Hefner a gyakorlatban akár a saját szülei, sőt, nagy rosszindulattal a nagyszülei is lehetnének. A Playboy alapítójának van még két huszonéves fia (Cooper Hefner és Marston Hefner), náluk Harris - nem sokkal ugyan, de - idősebb. 

Sally Humphreys

Sally Humphreys egy színházi produkciós cég tulajdonosa, és a Rolling Stones gitárosának, Ronnie Woodnak a felesége, 2012 óta. Wood két fia, Jamie és Jessie Wood négy és két évvel idősebbek mostohaanyjuknál. Humpreyst viszont ez teljes mértékben hidegen hagyja: a Daily Mailnek 2014-ben elmondta, hogy sosem érdekelte a köztük lévő 31 év korkülönbség, sőt, kiválóan megértik egymást. Ennek pedig egyértelmű bizonyítéka, hogy 2016 júniusára várják első gyermeküket.