A VIASAT3 pucér párkeresője nem a pőreségről szól, hanem arról, hogy emberek egy szál lőcsben és csöcsben megtalálják a szerelmet. Tényleg, Kloé a megmondhatója, hogy semmi szexi nincs abban, hogy tökpucéran malmoznak egymással szemben idegen emberek.

Mindezen alapigazságokat az Ádám keresi Évát legutóbb epizódja nettó 48 percig magyarázta. A csábítás partján több intrika volt, mint egy spanyol szappanoperában. 

Kezdjük azzal, hogy John Patrick elhúzta a belét, mert csak egy szolid hisztirohammal tudta feldolgozni, hogy Petu pornózik. Az se tett jót a lelkének, hogy senkivel sem tudott összemelegedni úgy istenigazából. Egyedül ebben a lányban látta a potenciális asszony alapanyagot, de a felnőttfilmezést, plusz az, hogy arról hazudott már nem vette be a gyomra. A poén az egészben, hogy Petunak nem is volt szimpi a csávó. 

:(((

Sorban érkeztek a beígért emberek, a tetkós Bongi, a gyúrós Krisz és a táncoslány Evelin. Elsőként Bongi kajakozott be a partra, aztán Krisz rondított bele az idilli pillanatba, amikor a két férfi a parton masszíroztatta magát. Sőt! Még a Máté szülinapja alkalmából készített ajándékba is beletrappolt. Ennyit a tök egyedi, kagylókból kirakott szívről.

Pedig Krisz nagyon ígéretes hapsinak tűnt, hisz ilyen kétsoros verset mondott magáról:

Az arányaim már-már tökéletesek,

szoktak hasonlítani görög istenekhez.

Niki egyszerre látott benne egy nagyra nőtt csecsemőt és egy fáradt denevért - legyen az bármilyen is. Ezt alaposan ki is tárgyalták Petuval, de a legjobban az alábbi sziporka adta át a lányok csalódottságát.

Krisz rosszabb, mint egy nő. Meg is akartam kérdezni tőle, hogy mit hoztál személyes tárgynak, tampont?

Az este során Petu és Bongi csúnyán félreértették egymást, amit aztán egymást túlpicsogva meg is kezdték a vérre menő dedós szájkaratét. De ez másnap, egy Krisz által rögtönzött csapatépítő gyúrás során is folytatódott, mert Petu nem akart egy légtérben lenni Bongival. Aztán szó szót követett és az alábbi shakespeare-i dialógus lett a vége.

Petu: Ki a kurva anyádnak hiszed magad?

Bongi: Na, ne kurvaanyázzál itt!

Petu: Te meg ne hülyepicsázzál itt nekem! Vegyél vissza a kibaszott arcodból!

Bongi: Mindjárt megijedek a 20 kilódtól. Menjél gyúrj egy kicsit, hátha nagyobb ember leszel!

Petu: Te beszélsz a 150 centiddel? Most oltogassuk egymás külsejét? Szerintem egy kicsit jobban nézek ki, mint te, nokedli.

Bongi: Lehet, hogy így meg vagy rajzolva, de agyad annyi van, mint egy hintalónak.

Pár órával később Petu és Bongi Máté hathatós segítségének, ne szerénykedjünk, mint egy isteni közbenjárásnak hála elásták a csatabárdot.

Aztán a virslitúltengést kompenzálva megérkezett Evelin is. Máté egyből rácápázott az új lányra. Sétálgattak a parton, megfogták egymás kezét és smaciztak is. 

A giccsbe hajló romantikát egy feladat szakította meg: a három fickónak egy nőt ki kell paterolnia plázsról. Meglepő fordulat, Nikinek kellett kényszeresen pusziszkodnia és elhúznia.

Jövő héten újabb garnitúra szerelmet kereső emberek érkeznek, letolt gatyával, bugyi és melltartó nélkül.