Chloe Goins modell amiatt perli a komikus Bill Cosby-t, mert az állítólag bedrogozta és szexuálisan zaklatta őt tinédzserkorában, 2008-ban a Playboy-villában.

Goins meglebegtette Hugh Hefner nevét is, szerinte a Playboy-villa tulaja is bűnös, mivel segítette Cosby-t.

A modell ügyvédje, Spencer Kuvin a New York Daily News-nak adott nyilatkozatában azt mondta:

A nyomozás közben további bizonyítékokat találtunk, amik arra utalnak, hogy Hugh Hefner is bűnrészes volt.

Nem az ez első eset, hogy Cosby-t olyan erőszakkal vádolják, amit Hefner birtokán követett el. Judy Huth szintén azt állítja, hogy tinédzserkorában Bill Cosby szexuálisan zaklatta őt a Playboy-birtokon még 1974-ben.

Az első vádak Bill Cosby ellen 2014-ben láttak napvilágot. Egymás után jelentkeztek olyan nők, akik azt állították, hogy a komikus megerőszakolta, vagy szexuálisan zaklatta őket. Az elmúlt másfél évben több mint 40 nő vádolta erőszakkal Cosby-t.

Bill Cosbyval szemben a pennsylvaniai bíróság 2015. december 30-án három vádpontot fogalmazott meg egy 2004-es esettel kapcsolatban. A komikust súlyosbított illetlen támadással vádolják, ami a pennsylvaniai jog szerint azt jelenti, hogy egy testrészével behatol valakibe, aki erre nem adott engedélyt, továbbá azt is, hogy a behatoló megvonta azt a lehetőséget az áldozattól, hogy nemet mondjon. Például azzal, hogy drogot adott neki, azaz öntudatlan állapotában szexuálisan bántalmazta.

(forrás: Jezebel)