A 2014-es Miss World Hungary győztese Facebookon tette közzé a hírt, hogy tanfolyamot indít a modellszakma iránt érdeklődőknek. 

Én most szeretném ezeket az általam szerzett tapasztalokat veletek megosztani, akik ténylegesen komolyan gondolják azt, hogy hasonló pályán próbálnának meg érvényesülni a nagy világban, mint én! Természetesen nem csak én fogok előadásokat tartani, hanem olyan szakemberek is, akiknek szerintem elengedhetetlen a jelenléte, és tudásuknak az átadása!

– írta Kulcsár Edina, akinek a tudása kincset érhet, a jelentkezési lapról ugyanis kiderül, hogy az egy hónapig tartó tanfolyam  

254 ezer forintba kerül.

Mivel Kulcsár tanfolyama csak hétvégente lesz, ez az összeg maximum nyolc alkalmat jelent, és bár tartalmazza a portfólió fotózást, plusz az ebédet, sok érdeklődőt ez nem vigasztal. 

Őszintén tisztellek és becsüllek téged Edina, és el is hiszem hogy vannak neked is költségeid vele... de 254.000 Ft az egy átlag ember nagyon nagyon sok havi fizetése...

– írta az egyik kommentelő a poszt alá, ahol ki is alakult egy kisebb vita az összeggel kapcsolatban. Mindemellett a volt szépségkirálynő kihangsúlyozta, hogy senkit nem akar lehúzni: 

Előzetes válogatás alapján lehet bekerülni az előadásokra, ugyanis nem szeretnék olyan lányokban hiú ábrándokat ringatni (és pénzt kérni tőlük), akik esetleg nincsenek olyan külső és belső adottságokkal megáldva, ami minimálisan szükséges a pályán való érvényesülésben!

Update: Kulcsár Edina sajtósa a Velvetnek elmondta, a Kulcsár Edina által nyújtott szolgáltatás a piacon elérhető hasonló szolgáltatások közül a legolcsóbb.