GettyImages-486041060 master

Az nem úgy van, hogy Kanye West maga hívja a liftet

vlc
2016.05.24. 21:16

Miután Westék kirúgták az egyik testőrüket, Steve Stanulist, a férfi szépen kitálalt arról, milyen a házaspár mellett dolgozni, milyen nehéz Kanye West természete, és különben is kiállhatatlan ember. 

Ez az ő világa, és mindenki más csak eléldegélhet benne. Nem tudom, Kim hogyan képes mellette maradni. 

– mondta Stanulis a Daily Mailnek. De kezdjük az elején, már hetek teltek el az ominózus kirúgás óta, ami állítólag azért történt, mert a korábban chippendale-ként dolgozó testőr ráhajtott Kim Kardashianre.

Minden a MET-gálával kezdődött. Amikor a pár a hotelben készülődött, a biztonságiak lent várakoztak, majd Stanulis felment, hogy megnézze, minden rendben van-e. Aztán állítólag kicsit rányomult Mrs. Westre, ami annyit jelentett, hogy hozzászólt. A rapper pedig nem kultiválja, ha bárki illetéktelen megszólítja a kedves nejét, így a továbbiakban nem tartottak igényt Steve Stanulis szolgálataira, már a gálára sem kísérhette el őket. A testőr elmondása alapján csak úgy otthagyták, ő meg azt se tudta, mi van, pedig nem is flörtölt senkivel, Kardashiannel meg pláne. Másnap Stanulis vitte volna Kardashianéket a reptérre, de már erre sem került sor, hamar megváltak tőle.

Nem állt szándékomban Kim Kardashianre ráhajtani. Boldog házasságban élek. Van elég problémám, három kicsi gyerekem, szóval nem történt ilyesmi. 

Stanulis szerint egyszerű félreértésről van szó, felment, hogy ellenőrizze, hogy időben el tudnak-e indulni, közelített A szobához, már megszólította volna Kardashiant, majd meglátta Westet, ráköszönt, de miszter West nem viszonozta a gesztust, csak becsapta az orra előtt az ajtót. Slussz. Visszatért a hallba, lesz, ami lesz, ő mindent megtett, hogy egy percet se késsenek a gáláról. Ezután kapta meg, hogy

köszönjük szépen, de többet nem kéne testőrködni a Kardashian-West család közelében. Ennyi volt. 

A TMZ viszont megkereste Westék képviseletét, akik azt nyilatkozták, hogy a rappernek nincsenek olyan fóbiái, hogy halandó ember volna - azaz a biztonságiak nem érinthetik, nem szólíthatják meg a feleségét. Azt már sosem tudjuk meg, hogy Stanulis megfelelően közeledett-e a nagyságos asszonyhoz, és West volt túlságosan paranoiás, vagy tényleg tolakodó volt a testőr azon a májusi napon. (Előbbi talán azért reálisabb, mert nem először dolgozott hírességek körül. Korábban többek között Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire biztonságáért felelt. Azelőtt meg rendőrtiszt és chippendale volt. )

Ami viszont a flörtölős incidensnél is jobb, hogy Steve Stanulis pletykált egy keveset, milyen is a magát Istennek képzelő West mellett az élet. Tegyük hozzá, hogy ha minden igaz, két hetet töltött velük, úgyhogy nem kell készpénznek venni az élményeit, de állítólag előfordult, hogy  

Kanye West nem volt hajlandó maga megnyomni a lift hívógombját.

Ezen kívül sose lehetett tudni, mikor borul nála a bili, és akad ki valamin. Stanulis úgy fogalmazott, hogy egyszer vigyázott North Westre, és az sokkal egyszerűbb volt, mint apukát kezelni. A liftes fóbián túl nem szerette, hogy ha a jelenlétében beszélgetnek az emberei, és duzzogott, ha a kocsi anyósülésén kellett utaznia. A bocsánatkérést pedig távolról sem ismerte. Az extestőr elmondta a lapnak, hogy bár az ember elviselik Westet, kifogásokat keresnek, miért olyan, amilyen, attól még elviselhetetlen a közelében lenni. 

Dolgozna Kanye Westnek?