Most azonnal kérdezhetné, hogy 'az meg hogy lehet.' Nagyon egyszerűen. Eva Longoria Cannes után pár nappal férjhez ment José Bastónhoz, egy mexikói médiamogulhoz. Egy gyűrűs képpel jelentette be Instagramon, hogy túl vannak az esküvőn, a névtáblán pedig már Eva Bastón szerepelt.

Longoriának, elnézést, Eva Jacqueline Longoria Bastónnak ez a harmadik házassága, az üzletemberrel 3 éve alkotnak egy párt. A szertartásról és lagziról nem lehet sokat tudni, csak egy-két alap infót. Például annyit, hogy Mexikóban ünnepeltek, egészen pontosan 141 kilométerre Mexikóvárostól. Ez már minden bizonnyal 

A HELYSZÍN. 

**

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

A vendégek között ott volt, Penélope Cruz, Ricky Martin és Katy Perry. Na meg Victoria és David Beckham. Ez persze nem véletlen, a színésznő egy Victoria Beckham-ruhát viselt az oltárnál. 

A People beszámolója alapján volt tűzijáték, a házasokat pedig úgy 80 vendég ünnepelte - az egész nagyon romantikusra sikerült. A Hola! magazinban jelentek meg menyasszonyi-ruhás képek. Csak egy, de itt már szinte biztos, hogy Eva Bastónt, született Eva Longoriát láthatja.

Happiest day of my life! * #CouldHeBeAnyMoreHandsome?

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Amíg az alábbi, nagyon kedves, egyenpizsis képet nézi, megosztunk pár infót, arról is, hogyan ismerkedtek meg.  Még 2013-ban mutatták be őket egymásnak, akkor viszont mind a ketten foglaltak voltak. Fél évvel később történt a második találkozó, akkor már tudták, hogy itt több van egyszerű szimpátiánál. Longoria kicsit csöpögősen, de aranyosan emlékszik az első találkozásra. 

Klisés, de olyan volt, mintha angyalok énekelnének. Ragyogott. 

De ez még mind semmi. A People-től azt is tudjuk, hogy a férj, akinek beceneve Pepe, nem szereti kiteregetni a magánéletét. Azt is utálja, ha a színésznő beszél róla, pedig Longoria egy csomót tudna áradozni róla. 

Matching pajamas? Check! Matching slippers? Check! Got my husband? Check! #HoneyMoon #LunaDeMiel #Love #HusbandAndWife ***

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on