horoszkóp
GettyImages-528832304

Szerencsére Selena Gomez sem rejtegeti többé szépségtitkait

bd
2016.05.24. 11:51

Valamiért egymás után nyílnak meg a celebnők, és csevegnek arról, milyen praktikákkal tartják fenn alakjukat/szépségüket/fiatalságukat.

Selena Gomezt az utolsó kitétel még nem érinti, de arról hosszasan mesélt a Vogue-nak, hogy hogyan készíti fel testét a most induló turnéjára, és mégis mitől olyan csodálatos a haja. Mindig.

Mint mondja, eddig még soha nem volt személyi edzője, de nagyjából másfél hónapja kőkemény munkába kezdett, ami azt jelenti, hogy minden egyes nap lemegy az edzőterembe, ahol trénere (és most már barátja is), Amy Rosoff Davies alaposan megizzasztja.

Szeretnék egy komoly erőnlétet a turnéra, de félreértés ne essék, ez eddig nem így ment...
 

Jó, értjük mi.

De persze nem csak a súlyokat emelgeti, de rendszeresen jár Pilates-, és mindenféle jógaórára.

Szeretem keverni a dolgokat, mert könnyen megunok mindent. Jó, ha mindig van valami új. Szeretem, ahogy a Pilates hat rám, nagyon megnyílok tőle, ráadásul, mivel a légzést komolyan gyakorolnom kell, igen hasznos, nyugis, és segít lazítani.

Az edzés mellett természetesen nagyon fontos a szervezet kellő hidratálása, és az énekesnő mindent meg is tesz az ügy érdekében, ugyanis egyébként hajlamos lenne elfelejteni az ivást.

Mindig rengeteg ivóvíz van nálam, körülöttem, még a fürdőszobámban is. Ráadásul van egy gyümölcsprésem, amivel rendszeresen készítek magamnak zöldség- és gyümölcsleveket.
 

Selena Gomez kedvenc zöldségturmix-receptje

-két sárgarépa;

-egy szelet zeller (szerinte ez béna, de többet nem szokott);

- fél cékla;

-egy kis darab gyömbér.

 De ami igazán fontos Gomez számára, az nem más, mint

a haja

amivel rengeteget foglalkozik (persze nem eredmény nélkül).

A hajam mindig is az egyik központi dolog volt az életemben, és nagyon örülök, hogy anyukám és a nagymamám megtanítottak arra, hogyan ápoljam megfelelően. Elég sok igénybevételnek van kitéve, de igyekszem egészségesen tartani. Például a töredező hajvégeimen néha egész éjszakára rajta hagyom a hajbalzsamot. A kedvencem egy alkoholmentes hajlakk, amivel szinte teljesen beburkolom a fejem, ha már kész a frizurám, mégsem károsítja a hajamat.