Az Ádám keresi Évát című párkereső műsor szerelmes tubicáival, Mátéval és Evelinnel beszélgettem. Amikor megérkeztem a helyszínre, azt hitték, hogy a pizzafutár jött hozzájuk. Valóban megtévesztő volt az aznapra gondosan kiválasztott fekete farmer, piros széldzseki és piros baseball sapka kombóm, ellenben nem volt nálam se egy quatro formaggi, de egy kósza hawaii pizza se. Hát ilyen oldott hangulatban láttunk neki a mélyinterjúnak.

Akit a csöpögős love story érdekel, annak itt a beszélgetés ide vonatkozó része.

Amióta hazaértek, azóta együtt vannak, jól érzik magukat, sokat találkozgatnak, randizgatnak. Semmi olyan nem derült ki, nem jött elő, amit a szigeten ne tudtak volna meg egymásról.

Nem izzott a levegő a szobában, amikor a fenti ténymegállapítást Máté rezzenéstelen arccal, két korty mekis kóla között közölte, így leszálltunk a szerelem expresszről.

Hogy volt-e bármilyen hatása annak, hogy anyaszült meztelenül szerepeltek egy tévéműsorban, amit kis túlzással, de az egész ország láthatott?

Naná!

Máté focista karrierjét nem lendítette előre a tévés szereplés.

Mondjuk a foci az mindig is ment.

– mondta.

Nem emiatt küldték fel többször a pályára, de a trópusi szigeten elkövetett pöcslóbálással rengeteg támadási felületet adott a klubtársaknak. Szünet nélkül kapja az ívet, hogy mekkora béna volt, hisz a többiek sokkal szebbek, okosabbak és jobbak nála, ugye.

Ezzel szemben Evelin érezhetően több felkérést kap, hogy szerepelt a műsorban. Arra még nem volt példa, hogy rúdtánc közben valaki megjegyezte volna, hogy “Hé, te vagy a lány, abból a műsorból!”, de az utcán azért megnézik, felismerik.

Ahogy az a műsorból kiderült, Máté ezt a békát nem nagyon tudta lenyelni, hogy Evelin a teste mutogatásából él, de itt kint már sokkal könnyebben feldolgozta:

Ha ő ezt szereti csinálni, akkor elfogadom. Én ebbe nem szólok bele.

Látszólag a féltékenykedésnek nyoma sincs, de Máté azért nemigen látogatja Evelint a munkahelyén.

Nem keverik a melót a magánélettel.

Evelin eleinte tartott a műsortól, mert az egy dolog, hogy fotózásokon meztelen, de itt most mégis egy ország láthatta a testét. Győzött a kalandvágy, meg az, hogy nem volt vesztenivalója, így ment a szigetre.

Még jó, különben sose jött volna létre ez a lamúr, amit itthon úgy logisztikáznak össze, mint egy váltott műszakban dolgozó házaspár, hisz Máté nappal edz, Evelin este táncol, így maradnak a napközben beiktatott ebédek, hétvégi mozik és egyéb romi randik.