A műsorvezető és modell Facebookon írt nyílt levelet az Magyar Úszószövetség elnökének, Gyárfás Tamásnak, az Átlátszón a napokban megjelent cikk kapcsán, amiben egy újabb áldozatt vall a vele történt uszodai erőszakról.

Görög Zita először Gyárfás Tamást idézte:

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!"- nyilatkozta Gyárfás Tamás a cikk kapcsán.

Majd ezután megírta, miért nem meri lányát uszodába engedni:

Kedves Gyárfás Tamás!
Túl sok bennem a De! 
Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép? 
Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!
Egy anyuka , akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!

Görög Zita a posztja alatti kommentek közt még azt is hozzátette:

Es azt gondolom ez több , mint nehéz korszak.. nehéz az mikor rossz körülmények között készülnek versenyre a fiatalok. Ez... inkább a mocsok alja