A Való világ 4-ben megismert Szandika leginkább úgy élhet az emberek fejében, hogy ő az a nagyon alacsony és nagyon szőke lány, akinek nagyon nagy a szája.

Szandika, vagyis Lőrincz Alexandra azóta volt már barna, volt már sztriptíztáncosnő, de úgy néz ki, végre megtalálta élete célját, ami 

a fitneszmodellkedés, majd az, hogy személyi edző legyen.

A hétvégén el is indult a Testépítő Európa-bajnokságon.

Az az igazság, hogy meguntam mind a lusta életmódot, mind a külsőségeket, amik illettek engem. Nem kell részletezni ugye, mindenki tudja, mindenkinek van szeme. Belefáradtam, és azt mondtam, hogy most vagyok fiatal, most van most, és gyerünk és életmódváltás és itt vagyok! Egy éve készülök rá. [...] Soha semmihez nem volt kitartásom anno, mindent abbahagytam, nem tudtam egyszerűen elvégezni a feladataimat régebben, mert mindenbe beleuntam.

– mondta a Fókusznak Lőrincz Alexandra, aki összesen 8 kilót dobott le, de szerinte nem ez a legnagyob változás az életében. Úgy érzi, emberileg is nagyon sokat változott, amire büszkébb is, mint a testére.

Mások is...

Nem Szandika az egyetlen celeb, aki az elmúlt időszakban úgy döntött, inkább fitneszmodell lesz. Sarka Kata is kipróbálta magát a szakmában, egy versenyen pedig harmadik helyezést ért el. Ezután viszont abba is hagyta a dolgot.

Gáspár Győző is belekóstolt a dologba, annyira, hogy még nyert is – ő lett a 2016-os Fittman. Egy időben kimondottan divat lett az ilyesmi, Aleska Diamondtól VV Éváig mindenki ezzel foglalkozott.