De mégsem. Calvin Harris és Taylor Swift 15 hónap után szakítottak. A hír még elég friss, részleteket alig tudunk, de a US Weekly úgy tudja, hogy Calvin Harris volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak. 

Egyszerűen nem működött. Taylor most már jól van, de nagyon letörte a szakítás. 

– mondta a pár egyik ismerőse a lapnak. Swifték még tavaly márciusban jöttek össze. Az első randin nem voltunk ott, de elvileg március 6-án kezdődött A kapcsolat, áprilisban pedig közös fotó készült róluk, kiderült, amit sokáig csak sejtettünk

Taylor Swift és Calvin Harris szerelmesek.

Aminek főleg azért örültünk, mert rossz volt nézni, hogy Swift egyik kapcsolata sem jön össze, még az egy évet sem éri meg. Amilyen szerencsés az énekesnő a munkájában, olyan gyakran csalódott a szerelemben – valamiért mindegyik kapcsolata viszonylag hamar véget ért, pedig volt jó néhány próbálkozása. Ha meg éppen szakított, kiírta magából egy dal formájában, felénekelte, és pofátlanul sokat keresett. vele.

De Calvin Harrist hamar felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, az Instagramtól a Twitterig kiposztolta, hogy ő bizony szerelmes. Ameddig egy kedves és diszkrét ismerős kitálal a részletekről, van még egy kevés időnk, így összeszedtük a legszebb közös pillanatokat.

Taylor Swift korábbi (hivatalos) kapcsolatai

2008. július - 2008. október: Joe Jonas, állítólag egy 27 másodperces telefonbeszélgetés során szakítottak. A Last Kiss és a Forever and Always c. számokat inspirálta a szakítás.

2009. augusztus - 2009. november: Taylor Lautner, a Valentin nap c. film forgatásán találkoztak és jöttek össze egy rövid időre. 

2009. november - 2010. február: John Mayer, Katy Perry előtt a 19 éves Swifttel kavart a zenész. A Dear John dalszövege elég beszédes. 

2010. október - 2010. december: Jake Gyllenhaal, állítólag Gyllenhaal egy 160 ezer dolláros randira vitte el, egy magángéppel, aztán elhagyta. A We Are Never Ever Getting Back Together, az All Too Well, a Girl At Home és a The Moment I Knew szólhatnak a rövid kapcsolatról. 

2012. július - 2012 október: Conor Kennedy, állítólag Swift még egy házat is vett John F. Kennedy unokájának közelében, hogy többet lehessenek együtt, de a 18 éves fiú még nem volt kész egy komoly kapcsolatra. Az énekesnő viszont a lelki társát kereste, amivel halálra rémítette a barátját egy bennfentes szerint. 

2015. március - 2016. május: Calvin Harris, :(((

Calvin Harris felkapta Swiftet a hátára

Fel. Nem is gondolkodott, emelt. Az első közös fotóik egyike tavaly, a július 4-i bulin készült. Ekkor már arról lehetett hallani, hogy komoly a kapcsolat, talán most Swift megtalálta azt a pasit, aki nem hagyja ott különös hirtelenséggel. 

Már gálákon is ölelkeztek

Az már comingout. A tavalyi Billboard-díjátadón Swift egyrészt nyolc díjat nyert, másrészt Calvin Harris elkísérte, a nézőtéren ölelkeztek

Az igazi szerelem Twitteren is szerelem

Ott is támogatták egymást. Amikor Taylor Swift nekiment az Apple-nek, hogy tessék kifizetni az iTunes 30 napos próbaidőszakában is a művészek jogdíjait, Calvin Harris elővette az iPhone-ját, és támogatta a nőjét. 

Ma játszottam egy hatalmas arénában, a csajom meg megváltoztatta az egész zeneipar működését, micsoda nap. 

– írta Twitteren. 

Pedig Swift úgy élvezte a pasija bulijait

Utoljára még márciusban táncolt a We Found Love-ra, de már nem táncol. Vége. 

TS+AW

Márciusban romantikus vakációra mentek egy trópusi szigetre. Még a nevüket is belerajzolták a homokba, az csak jelent valamit, nem? Nem. (az AW-monogram Calvin Harris igazi nevét, Adam Wiles-t takarja)

A legszomorúbb az egészben, hogy Taylor Swift még így nyilatkozott a Vogue áprilisi számában. 

Egy varázslatos kapcsolatban élek.