Az énekesnő és Carey Hart lánya elég különleges születésnapi tortát kapott:

Matt Damon made it after all

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

A magyarázat: Willow Hart rajong Matt Damonért. Emiatt egyébként már volt kisebb nézeteltérés a családban, ugyanis Pink az egész világank elkotyogta, hogy lányának ki a kedvence. Először április végén egy rádiós interjúban cominoutolt gyermeke helyett.

Imádja a Mentőakció című filmet. Én is szeretem, de nem annyira, mint amennyire ő. Megkérdezte, hogy Matt Damon is ott lesz-e a születésnapi buliján. Azt hiszem, belezúgott. Talán veszek neki egy posztert ajándékba. Még soha nem beszéltem ennyit Matt Damonról. Az interneten Matt Damon figurákat kellett kersgéltem. Elég bizarr volt.

A magyarázat: Willow Hart rajong Matt Damonért. Emiatt egyébként már volt kisebb nézeteltérés a családban, ugyanis Pink az egész világnak elkotyogta, hogy lányának ki a kedvence. Először április végén egy rádiós interjúban comingoutolt gyermeke helyett.

Imádja a Mentőexpedíció című filmet. Én is szeretem, de nem annyira, mint amennyire ő. Megkérdezte, hogy Matt Damon is ott lesz-e a születésnapi buliján. Azt hiszem, belezúgott. Talán veszek neki egy posztert ajándékba. Még soha nem beszéltem ennyit Matt Damonról. Az interneten Matt Damon figurákat kellett keresgéltem. Elég bizarr volt.