A Viva TV egykori műsorvezetőjének 9 éves párkapcsolata nemrég ért véget. Igaz, hogy három hónapja megismerkedett egy fiúval, akivel nagyon egy hullámhosszon vannak, de egy majdnem egy évtizedig tartó kapcsolatot nem lehet csak úgy lehúzni a WC-n, mondta el a Velvetnek.

9 év után minden fajta veszteség megvisel. Ahogy ez is. Édesanyám elvesztésével kapcsolatban írtam egyik könyvemben: amikor valakit el kell engedni, akkor azt el kell engedni. Voltak hónapok, amikor sokat sírtam Matan miatt. Volt, hogy nappal aludtam, éjjel  kint voltam és buliztam, bárkit megkaphattam

– mondja Steiner Kristóf, aki a szakítás után egy hajóra költözött és most megint szerelmes.

A ma megjelent @borsonline cikk margójára... Ember tervez, Isten nevet. :) A sors egy angyalt küldött nekem. Ő pedig napról napra közelebb került a szívemhez, és türelmével, kedvességével, elfogadásával, őszinteségével visszaadta a hitemet mindabban, amivel kapcsolatban pesszimistává váltam. @nimrodagan izraeli színésszel közös projekten kezdtünk dolgozni a @szigetofficial kapcsán – a munkakapcsolatból pedig szerelem lett. Kilenc év után szűk hat hónap nem elég ahhoz, hogy feldolgozzam a válásomat. De miután tíz éve veszítettem el az édesanyámat, tudom, hogy akiket valaha szerettünk, örökké a részünk marad. Tul boldoggá tesszük egymást ahhoz, hogy racionális elveket vagy elvárásokat követve mindezt eltoljuk magunktól. Nem tudom másként megfogalmazni, mint hogy egyformán rezgünk Nimroddal. Nem hiszek abban, hogy az embernek társadalmi elvárásokat kellene követnie, „hivatalos” gyászidőszakot tartania, vagy foglalkoznia kellene a környezete ítélkezésével, véleményével. Csak abban hiszek, hogy nyitott szívvel kell szeretnünk.

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által közzétett fénykép,

Elmondása szerint nem voltak bútorai, csak a ruháinak és a bakelit lemezeinek kellett új helyet találnia. Nem volt egy nehéz költözés. Ebből a szempontból. A lakásnézés már macerásabb volt, hisz az albérletárak nagyon magasak Tel-Avivban, még egy olyan kis garzonnak is, amire neki szüksége volt. Ekkor gondolta úgy, hogy pár ismerőséhez hasonlóan a kikötőbe költözik. Lebiciklizett és ki is vett egy vitorlást, ahol 4 hónapig élt.

Három hónapja viszont találkozott egy fiúval, és neki köszönhetően jutott el arra a felismerésre, hogy nem csinálhatja ezt tovább.

Az őrlődés nem tesz jót. Márpedig én abban hiszek, hogy az embernek minden oka megvan a boldogságra. Leginkább a főzéshez tudnám ezt hasonlítani, mert ott sincs olyan, hogy nincs otthon semmi, mert bármiből lehet valami jót főzni. Mindenki lehet boldog, csak meg kell hozzá találni a megfelelő összetevőket.

Úgy gondolja, hogy egy angyali, isteni útmutatás volt, hogy találkozott valakivel, akivel ennyire lenyűgözik egymást.

Ő egy színész fiú, aki hasonlóan gondolkodik, mint én. Megegyezik az értékrendünk, érzelmes, jól érzem magam vele. Persze minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, de vele nem kompromisszumokként élem meg azokat. És ez a lényeg

– zárta a témát Steiner Kristóf, aki épp Budapesten van. Legutóbb a JudaFesten vezetett műsort, de a Pride-on is feltűnik majd.