4 autó kirepült egy házból. Igen, forog a Halálos Iramban 8

2016.06.07. 17:11 Módosítva: 2016.06.07. 17:13

A legendás tuningolt autós akciófilmsorozat már 15 éve van a pályán. A Halálos iramban-filmekről leginkább annyit érdemes tudni, hogy menő autók, macsó férfiak és szexi nők vannak a középpontban. Valamint azt, hogy még a hetedik rész bemutatása előtt halálos autóbalesetet szenvedett az egyik visszatérő főszereplő, Paul Walker.

Jelenleg épp a széria soron következő, nyolcadik részén dolgoznak. Azt már tudni, hogy Charlize Theron is szerepelni fog a filmben a már jól megszokott gárda, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Dwayne Johnson és Ludacris mellett.

#F8

Vin Diesel (@vindiesel) által közzétett fénykép,

Viszont egy Clevelandben élő twitterezőnek hála, most egy egész exkluzív jelenet is kikerült a netre a még készülő filmről. Amint az látszik: egy épületből négy autó kibukfencezik, majd felrobban.

Semmi trükk, azoknak az autóknak annyi. Pedig a Halálos iramban-filmekben előszeretettel használnak számítógépes trükköket, és több jelenet is arra utal, hogy a forgatókönyvíróknak, illetve az akciójelenetek és autós üldözések koreugráfusainak nem feltétlenül kell foglalkozniuk a fizika alapvető törvényeivel. Itt egy kiváló példa erre.

A Fast 8-ra még 2017. áprilisáig kell várni.

via Huffington Post