Tovább bonyolódik Johnny Depp és Amber Heard bántalmazási vádakkal megspékelt válása. Először arról szóltak a hírek, hogy a színész bántalmazta a feleségét, aki a 15 hónapos házasságuk alatt félelemben élt. Majd azzal lett tele a sajtó, hogy a színésznőnek is aktív része volt egy családon belüli erőszaknak, mivel 2009-ben egy reptéren megtépázta akkori barátnőjét, Tasya van Ree-t.

Az exbarátnő most azt nyilatkozta, hogy igazából túl lett lihegve az egész ügy, Amber Heardöt tévesen tartóztatták le, és ez két, hatalmi pozícióban lévő embernek köszönhető, akiket vélhetően sokkolt a tudat, hogy nem csak barátok.

A botrány kapcsán Benicio Del Toro színész, Johnny Depp jóbarátja is úgy érezte, hogy el kell mondani a véleményét. Szerinte cimborája egy nagyon kedves, gondoskodó és okos fickó, Amber Heard azonban nem rendelkezik ezekkel a pozitív tulajdonságokkal.

"Amit tudok, hogy a nő egy igazi bajkeverő, és úgy tűnt, hogy egy kicsit manipulatív"

– osztotta meg gondolatait a színész, de konkrétumokkal nem tudott szolgálni.

Közben egy bulvárlap arról írt, hogy Amber Heard Johnny Depptől vár babát, de a  Gossip Cop úgy tudja , hogy az egész csak kitaláció, és nem valós információk állnak mögötte.

Az viszont nagyon is biztos, hogy a színésznő szerdán egy családi erőszakra specializálódott pszichológusnál járt, amire a fenti fotó a bizonyíték.