Gigi Hadid, Bella Hadid, Zayn Malik, Joe Jonas, Harry Styles, Demi Lovato. Na, megvan? Ha egyet-kettőt sikerült beazonosítania, már jó. Belőlük áll az a pofátlanul fiatal társaság, akik pofátlanul sok pénzt keresnek és pofátlanul csinosak. Szabadidejükben egymással randiznak, aztán szakítanak, mindeközben lelkesen használják az Instagramot.

De menjünk csak szépen sorban a szép és gazdag majdnem tinik listáján. Legelőször a Hadidokkal, a modellszakma Taylor Swiftjeivel érdemes megismerkednünk.

Többen vannak, általában csapatban közelednek, meglehetősen gazdagok.

Főhadidnak tegyük meg a rangidős Gigi Hadidot, a 21 évével egyelőre neki jár a cím, mivel ő modellkedik a legrégebben. A gyerekkorát pontosan úgy képzelje el, mint egy átlagos amerikai tinivígjátékot, vagy mint a Beverly Hills 90210 sorozat diákjainak életét.

Gigi Hadid Los Angelesben nőtt fel, gazdag szülők gyerekeként. Apja, Mohamed Hadid tehetős ingatlanfejlesztő egy holland származású exmodellt vett feleségül, majd csodaszép lányaik és egy fiuk született (mindegyikük modellkedik). Hadid a malibui gimiben végzett, ahol nem a szurkolók, hanem a röplabdacsapat kapitánya lett. Innen már csak egy ugrás a divatszakma, na meg a Kardashianok. A szálak tökéletesen összeérnek, hiszen Gigi Hadid egyik legjobb barátnője a Kardashian-klán első számú modellje, Kendall Jenner

Arról nincs pontos adat, hogy Gigi Hadid mennyit keresett az elmúlt években, viszont apja vagyona valamelyest irányadó lehet. Mohamed Hadid nevéhez olyan beruházások köthetőek, mint a Ritz hotelbirodalom, így nem meglepő a 200 millió dollár körüli összeg.

Mielőtt rátérnénk a második legmenőbb Hadidra, fontos megemlíteni Zayn Malik nevét, aki nemcsak azért kapott helyet a fiatalok, híresek és gazdagok összeállításában, mert fiatal, híres és gazdag, hanem mert Gigi Hadid (volt) pasija is egyben. Malik szólókarrierje előtt a One Directionben (RIP 2010-2015) énekelt, legutóbb pedig egy klipben bizonyította be, hogy Hadiddal a szerelmük örök és megismételhetetlen. Vagy nem. 

Sajnos elképzelhető, hogy mégsem sírig tartó kapcsolat az övék. Azt pletykálják, hogy alig fél után szakítottak. Valamikor tavaly ősszel jöhettek össze, az első közös képüket 2015. december 20-án posztolták, szóval a bulvár szemében ezen a napon kezdődött a kapcsolatuk.

Mennyi az annyi?

Kellő távolságtartással érdemes kezelni, de elképzelhető, hogy a nálunk 16 éves kor felett aligha mérvadó Zayn Malik az egyik legjobban fizetett énekes a világon. A napokban jelentek meg olyan cikkek, miszerint Malik 2015 májusa 2016 májusa között 75 millió dollárt haknizott össze. Az összeg erős túlzásnak tűnik, de nagyjából belőhetjük a brit zenész vagyonát a Forbes 2015-ös adatai alapján. A One Direction éves bevétele 130 millió dollárra tehető, ami közel 36 milliárd forintnak felel meg. 

A One Directionből nem Zayn Malik az egyetlen, akinek bejött az élet. Harry Styles Taylor Swiftet és Kendall Jennert is kipipálhatja, és nagy valószínűséggel ő sem fog éhen halni a zenekar feloszlása után. 

Kezdetben úgy tűnt, hogy a Hadid-családban csak egy lánynak sikerül igazán befutnia, a 19 éves Bella Hadid csupán a nővére árnyékában modellkedhet hobbiból. Egy fenét! A legnagyobb márkákhoz adhatja az arcát, no meg a testét. Utóbbi már csak Cannes miatt is fontos. Bella Hadid az idei filmfesztiválon egy két lábon járó reklámként sétált az össze-vissza sliccelt ruháiban ügyesen magára terelve a figyelmet. 

A modell egyébkén már több mint egy éve jár The Weeknd-del. Gyakran látni őket együtt, tökéletesen beleillenek a sikeresek és szépek táborába. Ami pár éve még Miley Cyrus és a Disney-s társai voltak, az ma a Hadidok köre. Egy ilyen csapathoz pedig nem árt pár híres barát. Taylor Swift Gigi Hadid egyik legjobb barátnője, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az énekesnő egy magángépen ünnepelte meg Hadid 21. születésnapját. 

A neheze viszont még csak most jön. Mint már feljebb elspoilereztük, szépen összeérnek a szálak, a tágabb baráti társaságban többeknek van közös múltjuk.

  • Gigi Hadid Zayn Malikkal járt, vagy jelenleg is járnak
  • bár erős pletyka, állítólag Taylor Swift először a One Directionös Zayn Malikot nézte ki magának, mielőtt összejött volna Harry Styles-szal
  • Taylor Swift egy ideig a One Direction párjával, a Jonas Brothers egyik tagjával járt, Joe Jonas volt a szerencsés
  • Swift legjobb barátnőjének, Selena Gomeznek pedig a másik Jonas, Nick Jonas jutott, még 2012-ben kavartak
  • Nick Jonas a mai napig jóban van Demi Lovatóval, aki szintén 2012-ben a testvérével járt (legutóbb éppen James Corden boncolgatta a kusza szálakat az autós karaoke-videójában)

Hiába, kicsi ez a Hollywood, a Hadidok egyre erősebbek, a társaságuk belterjes. Lassan nem múlhat el nap, hogy ne jelenjen meg róluk egy hír, kép, akármi. Az csak a ráadás, hogy népszerű fiúzenekarok tagjaival állnak össze, és egészen tisztességes kapcsolati hálót szőnek maguk köré.

Mindeközben Gigi Hadid szerepelt már a Sports Illustrated bikinis kiadványában, kapott Vogue-címlapot, dolgozott a Versace-val, Max Marával is, végigsétált a Victoria's Secret kifutóján. Bella Hadid volt már az év modellje, szerződött vele a Dior, a Givenchy és még jó néhány világmárka. Nem rossz referencia 19 évesen.