Attól még, hogy egyszer láttuk Hiddlestonékat táncolni, a fene se gondolta volna, hogy ezek ketten összejönnek. Amióta Calvin Harris és Taylor Swift szakítottak, kezdhettünk találgatni, hogy mégis mi történt, hiszen az Instagramon olyan jól megvoltak. Meg amúgy is, Swift nemrég a következőképpen nyilatkozott a Vogue-nak. 

Egy varázslatos kapcsolatban élek. 

Aztán Calvin Harris autóbalesete után pár nappal kiderült, hogy vége a szerelemnek, és bennfentesek szerint a DJ volt az, aki kimondta a szakítást. Egy emberként sajnáltuk Swiftet, annyiszor tűnt már úgy, hogy megtalálta az igazit, aztán hirtelen dobták. Most azonban elképzelhető, hogy pont az énekesnő viselkedése lehetett a katalizátor.

Már a MET-gála után is pletykálták, hogy Calvin Harris egyáltalán nem ugrált örömében, mikor megtudta, hogy a nője Tom Hiddlestonnal bulizott. Vegyük sorra, mit tudunk eddig, következzen a Harris-Swift-Hiddleston hármas kronológiája!

május 2. A MET-gála estéje

Az afteren Taylor Swift láthatóan jól elvolt a 35 éves brit színésszel. A Bring Em Outra táncoltak, de még hogy! A buliról videó készült, amitől Calvin Harris állítólag ki is akadt. Utólag persze okosak vagyunk, igazán összerakhattuk volna, hogy Hiddleston komolyan flörtölt az énekesnővel. 

 május 20. Calvin Harris autóbalesete

A DJ a Los Angeles-i reptér felé vezető úton karambolozott, a terepjárójába egy tinédzserekkel teli bogárhátú hajtott bele. Calvin Harris megúszta arcsérülésekkel, aznap még készült a párról közös fotó.

május 31. Tom Hiddleston megérkezett Los Angelesbe

Ez még nem jelent az égvilágon semmit, csak éppen egy városban tartózkodott Swifttel, aki ekkor már nem is lehetett együtt a barátjával. 

június 1. A szakítás

A People megerősítette, hogy Harrisék nincsenek együtt, ugyanakkor leszögezték, hogy információik szerint senki nem csalt meg senkit. 

Június 2. Calvin Harris beszélt a kapcsolatról

Harris Twitteren kommentálta a híreket, tényleg szakítottak, de nincs harag. 

Az igazság az, hogy egy kapcsolat véget ért, és rengeteg szeretet és tisztelet maradt utána.

A szép az egészben, hogy a Hiddlestonos képek után a People észrevette, hogy Harris törölte a tweetet, ezek szerint már a szeretet és tisztelet rész is ugrott. Sőt, ki is követték egymást, ezzel tehát

hivatalosan is vége mindennek.

A következő lépés talán a közös képek törlése lesz. 

Június 4. Taylor Swift esküvőzött

Bár mellékes adalék, de az énekesnő meglepte egy rajongóját az esküvőjén. Egy Max Singer nevű férfi testvére írt Swiftnek, hogy a bátyja a Blank Space-re táncolt  haldokló édesanyjával. Taylor Swift annyira meghatódott, hogy élőben elénekelte a számot. 

Mindeközben Hiddleston a philadelphiai Comic Conon csatlakozott Chris Hemsworth-hoz. 

Június 15, Hiddlestonék lebuktak

Emelje fel a kezét, aki számított erre a lépésre! Swift és Hiddleston meghitten romantikáztak Rhode Islanden. Mi erre csak annyit mondanánk, hogy sok boldogságot! A People ráadásul összeszedte, hogy mi szükséges a happyendhez. Kilenc pontban határozták meg, milyen az ideális férfi Swift számára, Tom Hiddlestonnak minek kell megfelelnie. 

  • szeretnie kell a macskákat
  • csatlakoznia kell Taylor Swift squadjához
  • szeretnie kell az állatformájú gumimatracokat
  • nem akadhat ki azon, hogy Swiftnek rengeteg csinos (férfi) haverja van
  • szeretnie kell a szerelmet
  • imádjon utazni
  • szeresse a babákat
  • legyen benne a hülyéskedésben 
  • tisztelnie és támogatnia kell Swift karrierjét

Na, most már tényleg sok boldogságot!

Örül Swiftnek és Hiddlestonnak?