• Lilu állítólag nem vállalta el a következő ValóVilág műsorvezetését, írja a Blikk. A műsorvezető a Keresem a családom című sorozata miatt mondott nemet a felkérésre (állítólag), mivel sokat utazik külföldre, és nincs ideje egy napi műsorra. Persze az is lehet, hogy az egész csak a promó része, hamarosan kiderül.
  • Liptai Claudia állítólag testdublőrt kap a Jóban rosszban forgatásához, a színésznő várandóssága nem kerül a sorozatba. Liptai azt nyilatkozta, hogy az utolsó pillanatig dolgozni szeretne, ahogy első gyerekével, Pankával is tette, írja a Blikk.
  • Gór Nagy Mária bocsánatot kért, tudja, hogy félreérthetően fogalmazott, amikor az arabokat szidta a Mokkában. A Borsnak azt nyilatkozta „Valójában az arab terroristákra gondoltam, a bűnözőket utálom, nem az arabokat. Olyannyira nem, hogy az egyik legjobb barátnőm arab: Moukhart Lucia”.
  •  Gálvölgyi János vesebetegsége miatt kórházi kezelésre szorul július 3-a óta, emiatt nem tudott részt venni a lánya esküvőjén. A család közleményt adott ki, amiben megköszönték az aggódó sorokat, és arra kérnek mindenkit, ne zaklassák a művészt, aki még mindig kórházban van, írja a Blikk.
  • Egy középiskolás fiú, Gyulai Imre szobájában több mint kétezer kólásdoboz van, és még a szerelmet is ennek köszönheti: egy facebookos csoportban kólásdobozokat keresett, barátokat és szerelmet is talált.  „Az egész életmódom a kólára állt rá" – mondta a Borsnak.