• A Balaton Soundon a DVBBS nevű kanadai formáció öltözőjében a takarítók két ájult lányt találtak. A két lány állítólag az első sorban tombolt a koncerten, és mindkettejüket a zenekar invitálta meg az öltözőbe. A Bors információi szerint azonnal mentőt hívtak a két lányhoz, és egyikük édesanyja feljelentést is tett. A testvérpárból álló kanadai bandát a rendőrség a budapesti reptéren feltartóztatta, úgy tudni, a fellépők tovább utaztak volna a turnéjuk következő állomására. 
  • Liptai Claudia és párja állítólag azt tervezték, hogy eladják az óbudai házukat, a Bors információja szerint a kétszintes, 150 négyzetméteres házat 66 millió forintért hirdették. Aztán meggondolták magukat, írja a lap.
  • Vajna Tímea megkapta élete első filmszerepét, állítólag egy legújabb szuperprodukcióban kapott szerepet. „A film egyik mozgalmas jelentében fogok feltűnni, de többet egyelőre nem árulhatok el. A felkérést pedig azzal a feltétellel vállaltam el, hogy nem veszek fel tiszteletdíjat" – mondta Andy Vajna felesége a Blikknek. 
  • Kozsó szeret rögtön a lényegre térni ismerkedéskor: „Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is, ha úgy alakul. Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki gyere, bébi – és ez kölcsönös" – mondta a Blikknek. Egyébként jelenleg facér.