Jennifer Anistonról 2004 óta gyakorlatilag kéthavonta jelennek meg olyan cikkek, amik szinte bizton állítják, hogy a színésznő terhes. Ha mind igaz lett volna, Anistonnak már legalább 10-11 gyereke lehetne, de egyelőre nincs neki egy sem. Épp ezért írt most egy nyílt levelet, hogy kicsit végre rendbe tegye a dolgokat állítólagos terhességei és a testét ért megjegyzések kapcsán.

A frissházas Aniston levelében azt írja, elege van a média rendszeres ellenőrzéséből, illetve abból, hogy az újságok szerint kinek milyen a teste, mert szerinte

a nők tárgyiasítása abszurd és zavaró.

Abból is elege van, hogy kevesebbnek kéne éreznie magát attól, hogy teste változik, vagy mert megevett ebédre egy hamburgert, esetleg azért, mert épp rossz szögből fotózták, amiből mint írja, általában két dolog következik az újságok szerint – Aniston vagy terhes, vagy meghízott.

A színésznő szerint embertelen, ahogy a nőkkel bánik a média, mivel a hírek csak arról szólnak, hogy egy adott nő épp terhes-e, vagy meghízott, esetleg elhagyta magát, vagy épp zátonyra futott a házassága.

Az elmúlt hónapban jöttem rá arra, hogy egy nőt mennyire az alapján ítélünk meg, hogy házas-e vagy sem, illetve van-e gyereke vagy sem.

Aniston pedig utóbbi miatt írta meg levelét, hogy elmondhassa:

Teljesek vagyunk társsal és társ nélkül, gyerekkel, vagy anélkül is, azt pedig nekünk kell eldöntenünk, hogy saját magunkkal kapcsolatban mit jelent szépnek lenni.

 A színésznő igen hosszú levelét itt olvashatja el teljes terjedelmében.

(forrás: HuffPost)