• Kulcsár Edinát megtámadta egy durva vírusfertőzés, de már jobban érzi magát. „Ebédelni mentem a párommal a Kopaszi-gátra, és kifelé jövet már annyira gyenge voltam, hogy alig bírtam járni.” A szépségversenyző-divattervező saját bevallása szerint napokig csak négykézláb tudott közlekedni a lakásban, de vasárnap lesz a Magyarország Szépe élő adása, majd addig meggyógyul – írja a Bors.
  • Som-Balogh Edina fia, Noel szeptembertől óvodába fog járni, édesanyja pedig már nem szoptatja. „Teljesen természetes volt az a folyamat, amin végigmentünk. Amíg igénye volt rá, addig megadtam neki, de amint láttam rajta, hogy elég volt, áttértünk a rendes étkezésre” – tájékoztatta a téma iránt érdeklődőket a Bors hasábjain.
  • Náray Tamás ebédjét túlsózták – erről a fontos tényről is a Bors számol be.
  • Első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat a bíróság abban az ügyben, amelyben a színésznő házának használati jogáról van szó, ezért egykori menyének tizenöt napon belül ki kell költöznie onnan. Ha lemaradtak volna, Pécsi fia házasságban élt Pártos Csillával, közös gyerekük született, majd elváltak. Pártos és fia azóta abban a házban élnek, amely korábban Pécsi fiának nevén volt, majd azt a férfi az édesanyjának ajándékozta. A történet tehát meglehetősen bonyolult, és másodfokon folytatódik, de a Blikknél olvashatnak róla részleteket.