DSZZS20150423019

Hírek kávé mellé: Debreczeni Zita összefutott Mr. Biggel

2016.07.18. 08:28
  • Kulka Jánost, bár még nem épült fel teljesen, de az otthonánál látták sétálni, és a környékbeliek szerint szinte teljesen gyógyultnak tűnik – írja a Blikk. A színész április elején, agyi infarktussal került kórházba.
  • Kucsera Gábor megsérült, miközben az Édes élet forgatásán strandfocizott. „A külső bokaszalagjaim szakadtak el. Anno az olimpia előtt is ugyanilyen sérülést szenvedtem, akkor meg is műtöttek. Most hat hét alatt gyógyulok majd meg, rehabilitációra járok és bokamerevítőt hordok" – mondta a Borsnak.
  • A Bors tette közzé, hogy Debreczeni Zita és Mr. Big találkoztak a belvárosban, és Gianni Annoni étterme előtt megölelték egymást. [Ezt kénytelenek vagyunk elhinni, mert a cikkükbe ágyazott fotót már eltávolították az instagramról – a szerk.]. Chris Noth a Tyrant című sorozatot forgatja Budapesten, és ahogy áprilisban, várhatóan most is sok helyen lehet majd vele összefutni.
  • Nyilvánosan örültek a magyar celebek, amiért hét év után menesztették a Class FM programigazgatóját, Tiszttartó Tituszt. Majka a Facebookon írta ki, hogy örül a távozásának, mert véleménye szerint sok tehetséget távol tartott a rádiótól a programigazgató, szerinte „részrehajló volt, amit csinált”. A hírnek Tóth Gabi, Völgyi Zsuzsi és Szekeres Adrienn is örült – írja a Bors
  • Gesztesi Károly még akár öt újabb gyereket is szeretne. „Kevés dologhoz értek, ahhoz igen, hogy mindenkit mindig jól tartsak el, bölcsődébe, iskolába, edzőtáborba [vigyem]" – mondta a TV2 Mokka című műsorának hétfő reggeli adásában.